Zodiile masculine care renunţă prea uşor la iubire. Mihai Voropchievici: „Nu fac deloc eforturi!”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile masculine care pot renunța rapid la iubire. Bărbații născuți în aceste semne zodiacale nu obișnuiesc să lupte pentru parteneră. Când dau de greu, au tendința să fugă și să-și lase iubita singură. Iată despre cine este vorba!

Teama acestui bărbat îl va opri să lupte

Scorpion. Bărbatul Scorpion este foarte pasional în relația de iubire cu partenera. Uneori poate naște și o mică obsesie față de ea. Acest aspect nu-l oprește însă de la a se retrage când apar situații dificile în cuplu. Motivul este foarte simplu: este zgândărit ego-ul lui uriaş.

Numerologul Miha Voropchievici a explicat că bărbatul Scorpion este foarte suspicios. Pune sub semnul întrebării absolut orice. Are mari probleme când vine vorba despre încredere. Se teme să fie trădat de iubită. Din cauza fricii de suferință, orgoliosul nativ nu va lupta pentru partener.

Mihai Voropchievici, despre Săgetător:

Săgetător. „La începutul relaţiei este atât de atent cu tine şi face atât de multe planuri de viitor încât crezi că el este alesul, sufletul-pereche fără îndoială. Dar această scânteie se poate stinge foarte repede. În curând, rămâne cu un sentiment de regret şi plictiseală.

Săgetătorii caută mereu acea scânteie seducătoare în relaţii. Uită că viaţa nu e numai roz. E o mare provocare pentru ei să navigheze peste momentele dificile din cuplu, mai ales când partenera le arată latura serioasă, suferinţa şi lupta de care trebuie să dea dovadă. Fiind atât de independent, îi e mai uşor să fugă decât să rămână şi să lupte”, a spus numerologul.

Teama acestui bărbat îl va opri să lupte

Vărsător. Mihai Voropchievici cataloghează și bărbatul Vărsător ca unul care fuge de provocări în relația de cuplu. Mai mult decât atât, are tendința de a renunța rapid la angajamente. Astăzi poate fi fericit alături de tine. Mâine poate să decidă că îi este mai bine singur.

Care este cel mai indecis bărbat din zodiac

Gemeni. Singura femeie care îl poate convinge pe bărbatul din această zodie să nu își facă bagajele și să plece este cea care nu ia lucrurile foarte în serios și transformă totul într-un fel de joc provocator. Inclusiv discuțiile contradictorii. Altfel, relația nu va rezista.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, că bărbatul Gemeni este cel mai indecis din întregul zodiacl. Este foarte imprevizibil. Azi te iubește, mâine te lasă singură. Nu are motivație să lupte pentru parteneră, nici măcar în vremurile grele, el preferând faza lunii de mere a relației.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial