“Vreau să fiu fericit, oameni buni”. Anunțul făcut de faimosul polițist Viorel Teacă, după 27 de ani de carieră

Imaginea Poliției Române, sibianul Viorel Teacă, a demisionat. Polițistul renunță la carieră după 27 de ani în slujba dreptății. Miercuri dimineață, 17 mai 2023, acesta și-a anunțat public demisia pe pagina sa oficială de Facebook.

Viorel Teacă, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din Sibiu, a anunțat într-o postare pe Facebook că și-a dat demisia din Poliția Română, după 27 de ani de carieră. Acesta a precizat că renunță și la pensie.

“Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Politia Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea!

Vreau să fiu fericit oameni buni și să trăiesc în prezent. P.S. Cât despre voi (societatea civila), vă iubesc nespus odată ce am ales să mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și să cunosc atâția polițiști minunați. Norris, te iubește tati tău”, a scris Viorel Teacă pe pagina de facebook.

Potrivit publicației Turnul Sfatului, polițistul anunțase că se gândește să se retragă din Poliție încă din luna februarie a acestui an.

“Deocamdată sunt în niște cercetări și nu aș vrea să dau nicio declarație. Eu mai am până la pensie ca și vârstă, dar nu pot să vă spun mai mult.

Da, mă gândesc să mă retrag din poliție și trebuie să fac niște demersuri ca să pot să mă retrag, dar nu pensionat, pentru că nu am vârsta de pensionare”, declara la vremea respectivă Viorel Teacă pentru Turnul Sfatului.

Poliția Română a confirmat demisia lui Viorel Teacă

Oficialii Inspectoratului de Poliție din sibiu au confirmat faptul că polițistul și-a depus demisia.

Viorel Teacă, urmărit de aproape 170.000 de oameni pe Facebook, era apreciat pentru videoclipurile sale postate cu regularitate, care au strâns de-a lungul timpului mii de reacții și comentarii. Acesta a jucat recent și în serialul “Oamenii legii”, difuzat la AXN.

Viorel Teacă cochetează cu actoria, având un rol în serialul „Oamenii legii” difuzat pe AXN, iar pe TikTok și Facebook are o bază de fani care atinge un număr de peste 900.000 de urmăritori! Videoclipurile sale au adunat pe 6 milioane de vizionări.

Viorel Teacă a demisionat, dar rămâne vedetă pe TikTok
Pe Facebook, polițistul viral a postat o serie de filmări informative destinate în primul rând șoferilor.

Acesta și-a câștigat simpatia celor care îl urmăresc datorită faptului că nu folosește un limbaj de lemn, specific oamenilor legii, având un comportament absolut firesc în fața camerei de luat vederi.

Datorită unei campanii umanitare pe care a creat-o, prin care a reușit să strângă 20.000 de euro în numai 3 zile, a putut fi salvată viața unui tânăr de 16 ani, bolnav de cancer.

Mânat de aceeași dorință de a ajuta oamenii, polițistul a pus bazele primului curs de acordare a prim-ajutorului de bază, în anul 2019. Deși acesta era singura persoana din cadrul Poliției Române care se ocupă cu acest lucru, a reușit să instruiască peste 1.000 de voluntari după modelul de intervenție a celor de la SMURD și ambulanță.

În anul 2022, Viorel Teacă a fost decorat de Ministerul Afacerilor Interne cu „Emblema de Onoare” și ales ca imagine în campania de promovare a noilor uniforme ale Poliției Române și noului echipament al MAI pe care l-a prezentat într-o serie de videoclipuri.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial