Vlad Zamfirescu s-a însurat cu colega lui, Diana Roman. Uite cât de fericit a fost socrul mare, Florin Zamfirescu!

Vineri, 12 mai, a fost petrecere în branșa actorilor. Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au căsătorit civil, iar evenimentul a reunit familii, rude, prieteni și colegi. Socrul mare Florin Zamfirescu și partenera lui, Daciana, au fost atât de fericiți, de parcă a fost nunta lor. Vlad Zamfirescu se află la cea de-a doua căsătorie, după divorțul de Mihaela, femeia cu care are doi copii.

Vlad Zamfirescu (49 de ani), actor, regizor, manager la Teatrul Bulandra, s-a însurat vineri, 12 mai, cu frumoasa actriță Diana Roman (32 de ani), angajată la Teatrul Nottara.

Îi despart 17 ani, dar diferența de vârstă nu a contat deloc în ecuația amorului lor, iar fericirea este evidentă în pozele de la cununia civilă, care au fost răspândite în social media, de către invitați.

Diana a purtat o rochie albă, diafană, iar părul blond și ondulat a ajutat-o și mai mult să semene cu o zână. Însă cel mai de preț accesoriu al ei, la cununie, a fost zâmbetul fericit. Diana Roman nu a devenit însă doamna Zamfirescu, cei doi optând să-și păstreze numele pe care le aveau înainte de căsătorie.

La ceremonia de la Primăria Sectorului 3 și la petrecerea de după au participat tatăl mirelui, actorul Florin Zamfirescu, alături de partenera lui, medicul Daciana, sora mirelui, actrița Ștefana Samfira, alături de soțul ei, designerul Cristian Samfira, surorile Monica și Ana Odagiu, actorii Valentin Teodosiu și soția sa, Lumința Erga, actrițele Andreea Chirițescu și Laura Anghel.

Vlad Zamfirescu a mai fost căsătorit și are doi copii

Povestea de dragoste dintre Vlad Zamfirescu și Diana Roman a devenit publică în decembrie 2021, odată cu divorțul secret al actorului, din același an.

Click.ro a dezvăluit, la vremea aceea, că Vlad Zamfirescu a divorțat de soția lui, Mihaela, după mai bine de două decenii de mariaj și doi copii împreună Ștefan (14 ani) și Matei (16 ani). Actorul și fosta lui nevastă au fost împreună 26 de ani, dintre care 21 au fost căsătoriți.

Mihaela Zamfirescu nu este străină de lumea artistică, fiind coregrafă. Sursa citată mai scrie că, imediat după divorț, Florin Zamfirescu s-a mutat în casa noii iubite, actrița Diana Roman, cu care a împărțit nu doar momente intime, ci și proiecte profesionale de succes. Piesa de teatru „Steaua fără nume”, în regia lui Vlad Zamfirescu, este unul dintre cele mai de succes proiecte ale lor.

Cine este Diana Roman, actuala soție a lui Vlad Zamfirescu

Absolvent al Academiei de Teatru şi Film “I.L.Caragiale” (șef de promoţie în 1997), Vlad Zamfirescu a devenit și un regizor cunoscut, primind, în 2019, Premiul Gopo pentru debut regizoral, pentru ”Secretul fericirii”. Vlad Zamfirescu a câștigat și Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din filmul ”Restul e tăcere” (2009).

Diana Roman s-a născut pe 27 martie 1991, la Slatina, iar din 2013 este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București, secția: Arta actorului, la clasa profesor Adrian Titieni. Pe Diana Roman o știm din seriale de televiziune precum „Fetele lu’ dom’ Profesor” (2013), „Îngeri pierduţi” (2013), „Triplusec” (2018), dar si in comedia „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”.

Diana Roman este fiica cunoscutului regizor de teatru Adrian Roman, așadar actoria este o moștenire de familie. Regizor de renume în Râmnicu Vâlcea, Adrian Roman a luat-o cu el printre actori, iar la 5 ani, micuța Diana își făcea debutul pe scenă, alături de Valentin Teodosiu. În prezent este actriță la Teatrul Nottara.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial