Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, este o domnișoară superbă. Ce mesaje emotionante a primit de ziua ei

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, a împlinit 15 ani și a fost asaltată de mesaje din partea familiei și a cunoscuților.

Atunci când s-a născut, părinții ei erau o prezență constantă în paginile ziarelor și formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Acum, deși părinții ei și-au refăcut viețile, Violeta Bănică are o relație foarte apropiată cu frații ei vitregi.

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile, dar mai ales pe plan personal. „Zâna’ este mama unei superbe domnișoare care a împlinit 15 ani.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a împlinit pe 15 decembrie, vârsta de 15 ani. Mama sa a marcat momentul postând pe Instagram un colaj foto și un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu.

La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!’, a scris Andreea Marin pe facebook, unde a făcut publică o nouă imagine cu fiica ei, care s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Nici Radu Ștefan, primul copil al cântărețului nu a uitat de ziua de naștere a surorii lui și a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii, una cu Violeta, una cu ei doi, iar mesajul lui demonstrează că cei doi țin foarte mult unul la celălalt și se iubesc enorm.

„Te iubesc prea mult… La mulți ani!❤️’, a scris Radu Ștefan Bănică în dreptul fotografiei în care apare alături de sora sa mai mică.

În urmă cu ceva timp, Ana Violeta a vorbit despre mama sa și despre momentul în care a văzut-o prima oară la TV. Aceasta nu conștientiza celebritatea mamei sale, însă era mândră de ea și de tot ceea ce face.

„Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face.

Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară, ci: Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele. Așa am ajuns eu foarte mândră de mama’, a declarat adolescenta,

Nu în ultimul rând, putem spune că talentul artistic este o moștenire de familie, deoarece și Radu Ștefan dar și Violeta îi calcă pe urme tatălui și chiar bunicului patern.

În plus, cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică au crescut așa cum trebuie, precum frații, părinții lor fiind suficient de maturi încât să nu îi încarce cu problemele lor de adulți.

About the author