Videoclip viral cu Smiley și fiica lui în culisele Românii au talent 2023! Cum i-a surprins Pavel Bartoș

Noul sezon „Românii au talent” a debutat în fortă în 2023, fiind lider absolut de audiență pe toate targeturile, iar înainte ca show-ul să înceapă,

Pavel Bartoș a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care fiica lui Smiley apare în culisele emisiunii de la PRO TV.

Așa cum era de așteptat, clipul video s-a viralizat rapid și a adunat aproape 300.000 de vizualizări, zeci de mii de like-uri și sute de comentarii din partea internauților.

„Șocant, nu-mi vine să cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la Românii au talent.

Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine”, a scris Pavel Bartoș în dreptul videoclipului în care fiica lui Smiley apare la începutul lui 2023 în culisele show-ului de la PRO TV.

Ce a spus Pavel Bartoș când a văzut-o pe fiica lui Smiley în culisele Românii au talent 2023

„Ia uite, Andrei m-a înlocuit la Românii au talent. Nu se poate, nu se poate așa ceva! După 13 ani frumoși, iată cine este noul partener al lui Smiley de la Românii au talent.

https://fb.watch/ilntNiYn9K/

Și Smiley pare că e de acord! Și eu cum să mă simt, cum? Cum? Până când?”, spune Pavel Bartoș în timp ce-l filmează pe Smiley alături de fiica lui în culise.

De când s-a născut Josephnie, Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor și vorbesc de fiecare dată cu emoție despre cea mică. În cadrul unui interviu Pavel Bartoș, care are de multă vreme o relație de prietenie cu Smiley, a făcut dezvăluiri despre artist și partenera lui, dar și despre momentele pe care le petrec împreună. Actorul se întâlnește des cu cei doi, în special de când au devenit părinți.

„Fetițele noastre sunt atât de bune prietene. Când vin la noi sau noi mergem la ei, ziceau și Andrei (n .red. Smiley) și Gina, atunci uită de copil, pentru că ele se joacă atât de frumos. Avem o oră sau două în care suntem doar noi’, a spus Pavel Bartoș.

Foarte mulți sunt curioși să afle cum a început, de fapt, povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol, care durează deja de 7 ani. Acum ceva timp, cei doi au avut un dialog onest în cadrul emisiunii „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley’ in care au vorbit despre relația lor. Prezentatoarea a fost cea care a oferit detalii cu privire la momentul în care s-a îndrăgostit de Smiley.

„Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.

Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free’ și mă uitam la tine și mi-am zis:

„Hai că e drăguț băiatul ăsta.’ Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine…’.

About the author