VIDEO Om al străzii, erou după ce a oprit un cărucior cu un copil, care se îndrepta spre şosea.

Un bărbat care tocmai se întorsese de la un interviu pentru un loc de muncă, a oprit un cărucior cu un copil care se îndreaptă spre o şosea principală de mare viteză, din California, SUA. Eroul era un om al străzii care nu mai avusese un job stabil de ani de zile. Gestul său i-a purtat noroc, primind postul.

Ron Nessman nu a avut o locuinţă timp de 8 ani și tocmai se întorsese de la un interviu la un restaurant din apropiere de Hesperia, California, când a văzut căruciorul gonind direct spre drumul principal.

Înregistrări video ale camerelor de supraveghere îl arată pe Ron salvând copilul după ce mătușa lui s-a împiedicat brusc și a căzut la pământ, pierzându-și controlul asupra căruciorului în care se afla copilul.

Nessman stătea pe banca unei spălătorii auto din apropiere când a văzut căruciorul. „N-am avut timp nici măcar să mă gândesc. Doar am reacţionat”, a spus el.

„Am văzut-o pe femeie și m-am simțit atât de rău pentru ea. Am nepoți și nepoate și nu mi pot imagina așa ceva. Nu aș fi putut trăi cu mine, să nu fi intervenit. Sunt bucuros că mi-am dat seama de ce se întâmplă şi am ajutat”, a declarat bărbatul pentru presa locală.

Cum a ajuns Ron Nessman pe străzi

Ron Nessman, un fost șofer de camion, și-a pierdut iubita în 2018. Tragedia l-a făcut să intre în depresie și a rămas fără adăpost timp de 8 ani. Abia recent se mutase înapoi în Hesperia pentru a relua legătura cu familia sa și locuia cu sora lui de 3 luni.

„Am decis să fac bine. Dacă îți dorești ceva diferit în viața ta, faci ceva diferit și acolo mă aflu astăzi. Îi mulțumesc surorii mele că m-a ajutat. Ea a fost mereu acolo pentru mine”, a adăugat el.

Sora lui Nessman, Donna Gunderson, a povestit despre faptul că și-a văzut fratele erou sărind la acțiune pentru a-l salva pe băiețel.

„Știam că pot ajunge la el și l-am prins. Sunt recunoscător pentru asta, deoarece chiar nu aș fi vrut să aflu rezultatul final dacă nu aș fi ajutat. Mătuşa a încercat tot ce a putut să se ridice. Genunchii îi sângerau când m-am ridicat lângă ea. Era încă șocată și plângea”, a spus Ron.

Videoclipul a devenit viral, gestul lui Ron fiind apreciat de milioane de oameni. Videoclipul a fost postat inițial luni pe Twitter. Postarea a strâns peste 58 de milioane de vizualizări după ce a fost distribuit.\

„Îi doresc acestui om fericire și sper că va fi capabil să obțină un loc de muncă și să-și continue viața”, i-a scris cineva.

Ron Nessman a anunţat că a primit jobul pentru care aplicase înainte de incident, ca spălător de vase la un restaurant, primul său loc de muncă după mulţi ani.

Ron a spus că nu știa că videoclipul viral a ajuns la atât de mulți oameni după incident, dar că este bucuros că a fost văzut de atât de multă lume.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial