VIDEO. Momentul terifiant în care turiștii sar în mare de pe o navă care se scufunda în „Triunghiul Bermudelor” din Egipt

Luxosul vas de croazieră Carlton Queen s-a scufundat în “triunghiul Bermudelor” din Egipt. Au fost momente de coșmar pentru turiștii aflați în vacanța extrem de scumpă.

Un grup de 26 de turiști internaționali, printre care și 16 britanici, se bucurau de o excursie de vis cu scufundări în Marea Roșie, înainte ca vasul lor să se răstoarne brusc în zona denumită “triunghiul Bermudelor” din Egipt, potrivit The Mirror

Un turist britanic a descris cum el și alții au supraviețuit scufundării terifiante din vacanța care trebuia să fie o perioadă de relaxare. El și alți 25 de turiști se aflau la bordul unui iaht de lux de 45 de metri într-o zonă despre care se spune că este cunoscută drept „Triunghiul Bermudelor” din Egipt.

Vacanța de lux, transformată în coșmar

Turiștii veniți din întreaga lume ar fi trebuit să se bucure de vacanța lor de scufundări într-o călătorie în Egipt luna trecută. Dar, în loc să rămână cu amintiri strălucitoare pe care nu le-ar uita niciodată, vacanța lor de vis s-a transformat într-un „coșmar” când nava pe care stătuseră s-a răsturnat dramatic luni, 24 aprilie.

Din grup făceau parte și 16 turiști britanici, care au rămas în viață doar datorită unei reacții rapide din partea tuturor și a muncii în echipă. Totuși, în loc să fie ajutați de compania responsabilă de ambarcațiune, turiștii au rămas fără pașapoarte și ajutor, întrucât firma i-ar fi amenințat și i-a făcut presiuni să facă declarații false la autorități.

Când nava s-a răsturnat, unii dintre turiști nu au avut de ales decât să se arunce în mare.

Imagini groaznice arată grupul de la bordul navei în timp ce vasul se înclină și alunecă în ocean. Se pot auzi strigăte și țipete în timp ce unii se aruncă în mare lângă Hurghada, în Marea Roșie, aproape de intrarea în Canalul Suez.

Un alt videoclip arată barca alunecând în mare în scene care amintesc de Titanic, lăsând grupul agățat înainte ca resturile să poată fi văzute împrăștiate pe valuri.

Apoi, după aceea, grupul poate fi văzut înghesuit împreună cu disperare pe o navă de salvare înainte de a fi salvat și dus în siguranță.

Mărturii terifiante de pe vasul în derivă

David Taylor, în vârstă de 53 de ani, un tehnician în arhitectură din Nottinghamshire, a știut că ceva nu era în regulă când s-a trezit și a putut vedea pești înotând în afara ferestrei cabinei sale- în loc de o vedere idilică a cerului.

Martorii oculari au spus că marea era calmă și cerul albastru când Carlton Queen, vas lung de 45 de metri, a început brusc să ia apă.

David Taylor și fiul său, Christian, în vârstă de 21 de ani, au fost prinși sub punte, salvați doar de eroismul unui alt pasager care a rămas prins și el acolo.

Vorbind pentru The Telegraph, Taylor a spus: „Am strigat după ajutor și am auzit zgomote teribile deasupra noastră și am avut acest sentiment adânc de groază că se întâmplă ceva grav. Când ne-am dat seama că nu putem scăpa pe scara și nimeni nu a avut Vino să ne ajute, mi s-a părut îngrozitor. Pierdusem complotul, simțeam că nu-mi pot proteja fiul și am început să intru în panică.”

David Taylor s-a lovit cu capul de un rezervor de metal, lăsând sânge să țâșnească din rana de pe frunte. Împreună, tatăl și fiul au sărit în apă și au înotat până când o plută de salvare i-a recuperat mai târziu.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial