„Tăticul călăreț” și-a văzut visul împlinit. Cum arata casa în care Sergiu s-a mutat împreuna cu soția și cei trei copii VIDEO

„Taticul calaret” si-a vazut visul implinit. Cum arata casa in care Sergiu s-a mutat impreuna cu sotia si cei trei copii.

Sergiu Ciobotariu s-a mutat in casa noua. „Taticul calaret” si-a vazut visul implinit cu ajutorul lui Catalin Morosanu

si a echipei BZI si a putut sa-si duca sotia si cei trei copilasi intr-o locuinta noua, situata in apropiere de Iasi, in comuna Miroslava.

Casa are 77 de metri patrati, 3 camere, o bucatarie si 2 bai. Are terasa, curte si gradina.

Este racordata la toate utilitatile, iar fostii proprietari au fost de acord sa lase in pretul vanzarii toata mobila si electrocasnicele. Casa a costat 37.000 de euro.

Vizibil emotionat, „taticul calaret” le-a multumit oamenilor cu suflet mare care i-au schimbat viata.

„Sunt foarte fericit. Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat sa-mi indeplinesc visul. Casa e mobilata, tot, tot.

Avem mobila, frigider, aragaz, apa, gaz, tot ce ne trebuie”, a spus Sergiu Ciobotariu.

„Casa are 3 camere, 2 bai. Este mobilata. Le-am dat-o mobilata. Am auzit de situatia lor si sunt bucuros ca am putut sa-i ajutam. Chiar imi pare bine ca ei vin aici in casa si sunt multumit ca au conditii pentru copilasi.

Casa are toate utilitatile: gaz, curent, internet. Are 77 de metri patrati, are curte cu terasa.

In spatele casei are un loc unde poate sa tina calul. Chiar are spatiu”, a declarat pentru BZI fostul proprietar al casei.

Cum arata interiorul casei in care s-a mutat familia „taticului calaret”. Locuinta a fost prezentata de Catalin Morosanu

https://youtu.be/CMXrQ2xl7xQ

Sergiu Ciobotariu nu a primit doar casa noua si cativa bani pusi intr-un cont la banca, ci si un loc de munca. „Taticul calaret” va incepe sa munceasca la ApaVital Iasi pentru a-si putea intretine sotia si cei trei copii.

„In sfarsit a venit clipa cea mare! Acum, dragi romani, puteti sa vedeti casa lui Sergiu! Este o minune infaptutita de voi, de inima voastra mare si spiritul vostru de romani adevarati!

Jos este video-ul, cu toata casa, curte, gradina, foisor si locul unde il va tine pe Suru, calul care l-a facut celebru pe „Taticul calaret”🤗

Vreau sa multumesc echipei BZI, oameni care au fost trup si suflet in acest caz social si nu in ultimul rand VOUA, fara voi nu realizam visul lui Sergiu!🙏🏻 Sper sa va placa casa, eu personal am indragit-o pe loc, are o energie pozitiva si sper ca acolo sa ramana toata viata!

Voi atasa la comentarii contractul de vanzare-cumparare si extrasele de cont pentru cei care doresc sa vada cum s-a cheltuit fiecare banut donat in aceasta campanie.

Si ca stiti cum lucreaza Dumnezeu, Sergiu va fi angajat ca lucrator la ApaVital Iasi! 🤗✌️✌️ Va avea de lucru si va munci pentru cele doua fetite superbe si baiatul lui, Sergiu Jr!

Pentru toti cei care doresc sa-l ajute in continuare, voi lasa numarul de tel a lui Sergiu: (0758) 452 458! Misiunea mea nu s-a incheiat.

Voi veghea asupra acestei familii si voi incerca sa-i indrum pe calea cea dreapta!🤗 Al vostru, Catalin Morosanu, ma inclin cu respect in fata voastra! 🙏🏻”

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial