VIDEO. Deea Maxer, noi detalii din spatele divorțului de Dinu Maxer: „Era violent verbal, irascibil…”

La câteva luni de la divorțul de Dinu Maxer, Deea a vorbit pentru prima dată cu sinceritate despre motivele care au dus la despărțire.

Mai mult, artista a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu noul iubit și este atât de îndrăgostită încât nu ar spune nu unei posibile căsătorii.

Dinu și Deea Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, iar de vină pentru situația în care au ajuns ar fi fost chiar Dinu. Deea Maxer, motivele divorțului de Dinu Maxer

Deea Maxer a dezvăluit că relația ei cu Dinu se răcise de mult timp, iar asta din cauza comportamentului fostului ei soț.

Artista spune că bărbatul devenise irascibil și violent verbal, iar ea nu a mai suportat această situație.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el.

Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

De asemenea, Deea a recunoscut că ea a fost cea care și-a dorit să divorțeze: „A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu, i-l spun de ani de zile”.

S-a speculat că cei doi au ajuns la divorț deoarece s-au înșelat unul pe altul, însă acum ea a negat totul. „S-a vorbit despre înşelat. Nu a existat aşa ceva între noi. (…) Am fost doar doi oameni care şi-au schimbat principiile de viaţă.

Artista are un nou iubit

Deea Maxer a mărturisit că are un nou iubit, de care spune că este îndrăgostită și alături de care s-ar vedea, la un moment dat, la altar.

„După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama”, a declarat fosta soție a lui Dinu Maxer.

Deea a afirmat că i-a trecut prin cap ideea de a se recăsători și că ar face acest pas alături de noul ei partener, Robert Drilea.

„Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu?(…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a mai spus Deea Maxer în emisiunea lui Cătălin Măruță.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial