Victor Slav a recunoscut ce se întâmplă acum în familia lui. De ce micuța Sofia nu mai locuiește împreună cu mama ei?

Victor Slav si Bianca Dragusanu au impreuna o fetita superba. Micuta Sofia, in varsta de 3 anisori este mandria parintilor ei.

Desi Victor si Bianca au ales sa mearga pe drumuri separate in viata, cei doi au o relatie buna, de dragul copilului lor.
Intr-un interviu pentru VIVA!, Victor Slav a vorbit emotionat despre legatura speciala pe care o simte cu unicul lui copil: Sofia Natalia.

„Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică (…)

Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des.

Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte.

La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați.

Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil.”, a povestit Victor Slav.

Ea dansează, are niște mișcări speciale, specifice celor trei anișori ai ei. Mi-ar plăcea să meargă la dansuri, la balet. Astfel de activitate îi dezvoltă armonios corpul.

Este prea devreme să vorbim despre înclinații artistice, dar îi place să danseze, să cânte, să deseneze. Cu siguranță o vom încuraja să își dezvolte pasiunile.

În viață, toți suntem supuși greșelii, sunt etape în viața noastră, important este să înveți din acele greșeli. Și eu am greșelile mele, pe care le-am conștientizat și pe care le voi împărtăși Sofiei, la momentul potrivit. Încerc să o protejez cum pot mai bine și să o pregătesc pentru viață.

Prezentatorul TV a vorbit si despre cum a reusit sa aiba o relatie lipsita de conflict cu fostele femei importante din viata lui.

„Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm.

Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește.”, a mai spus el.

Despre ce a spus Bianca despre el, ca este singurul barbat adevarat din viata ei: Stiu, nu trebuie sa-mi spuna. Ii doresc sa gaseasca.

Mi-as dori ca ea sa fie foarte linistita si fericita. Daca e asa, emana in jurul ei asta si copilul nostru e linistit si fericit.

Noi nu avem nimic mai mult de impartit, decat un copil impreuna. Daca eu am fost idealul, imi doresc sa gaseasca a doua oara un astfel de barbat.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial