Viaţa neştiută a Corinei Chiriac. Care a fost preţul pe care l-a plătit, pentru a fi celebră: „Am pus pariu”

Nu există persoană care să nu cunoască cel puţin una dintre melodiile cântate de Corina Chiriac, însă ceea ce nu se ştie este modul în care artista a devenit prima doamnă a muzicii uşoare.

Totul a pornit de la un pariu, căci în perioada aceea avea loc concursul de muzică uşoară care avea să o lanseze în lumea artiștilor.

Marea doamnă a muzicii ușoare românești, Corina Chiriac are, cu adevărat, o viață de poveste.

A stat mulți ani departe de România și a înțeles, într-un final, prețul pe care trebuia să-l plătească, pentru a fi celebră. Mai mult, cariera i-a început dintr-un pariu!

„La un moment dat, nişte colegi mi-au spus „De ce nu te duci tu la «Steaua fără nume», să cânţi? Am pus pariu şi m-am dus să mă prezint la

„Steaua fără nume. Practic, în urma unui pariu, am devenit cântăreaţă” spunea Corina Chiriac, în urmă cu ceva timp.

Norocul pare că a fost de partea ei iar din acel moment toată viaţa i s-a schimbat. Corina Chiriac a cunoscut succesul, a avut priză la public şi a cucerit multe inimi aşa cum era de aşteptat,

Insă întotdeauna a pus mai presus de orice cariera, chiar şi mai presus de viaţa personală. Astfel că marea doamnă a muzicii uşoare româneşti a iubit o singură dată în viaţă, dar a mărturisit că i-a fost de ajuns şi nu şi-a mai dorit să treacă prin acea experienţă.

A cunoscut şi viaţa de familie, căci a fost căsătorită cu omul de afaceri, Virgil Anastasiu timp de patru ani, însă în 2007 au decis să o ia pe drumuri separate. După acest episod, bineînţeles, au mai existat şi alte cereri în căsătorie pe care artista nu le-a luat în considerare, căci a pus întotdeauna preţ pe carieră.

Cu toate acestea, dacă există un lucru pe care îl regretă este acela că nu are copii şi că a trăit întotdeauna singură. Corina Chiriac ştie că acesta a fost preţul pe care trebuia să-l plătească pentru a avea succes.

Şi l-a avut din plin, căci din 1970 şi până în prezent este una dintre cele mai valoroase artiste, însă drumul până aici nu a fost deloc uşor. A fost nevoită ca la 38 de ani să părăsească ţara, iar această decizie a lăsat un gol imens în inimile fanilor săi. Artista a rememorat momentele în care s-a urcat în avion cu gândul la o viaţă mai bună peste Ocean.

„În ziua în care am plecat din ţară, am slăbit un kilogram şi jumătate de emoţie, de frică până în ultima clipă că cineva mă poate da jos din avion, deşi eu plecam la Frankfurt, nu direct în America”< a mai spus Corina Chiriac, acum ceva timp.

Artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul prietenilor pentru a avea un loc în care să stea până a reuşit să câştige primii bani.

Însă nu vă gândiţi că era vorba de cine ştie ce sumă, nu, artista cânta câte trei programe la un restaurant şi încasa în fiecare seară 75 de dolari.
„Am stat 5 ani în California, 7 luni în Argentina, 11 ani în Germania, vreo 8 luni în Italia” a mai spus Corina Chiriac.

Însă cum tot acasă e cel mai bine, după mai mulţi ani petrecuţi în străinătate, Corina Chiriac a decis să se întoarcă în România spre marea bucurie a publicului.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial