Vestea momentului despre Pavel Bartoș. Anunțul făcut chiar de actrița Carmen Tănase

Carmen Tănase a făcut un anunț de ultim moment despre Pavel Bartoș, după ce a apărut în filmul „Ramon”. Pelicula a fost lansată recent de către cunoscutul prezentator.

Vestea momentului despre Pavel Bartoș. Anunțul făcut chiar de actrița Carmen Tănase

Carmen Tănase a vorbit recent despre colaborarea cu Pavel Bartoș pentru filmul „Ramon”. Astfel, îndrăgita actriță a recunoscut că are mai mult decât o relație de prietenie cu colegul său de televiziune și teatru.

„Nu am avut decât o singură zi de filmare la acest film. Dar nu m-a interesat niciun moment, fiindcă mă sunase Pavel Bartoș înainte cu această rugăminte, de a participa la filmul lui. Și am răspuns imediat, fără să clipesc!

Pavel Bartoș este pentru mine asemenea unui frate mai mic. Iar unui frate nu-i refuzi nimic. Oricând are nevoie de mine, mă sună și eu sunt acolo, unde trebuie! Lista mea de oameni aparte, dacă o pot numi așa, e foarte scurtă. Doi, trei, oameni. Dar pe ea se află cu siguranță Pavel Bartoș!

Pavel e genul de om care nu m-a dezamăgit niciodată. E un băiat extraordinar, în tot ce face. Iar pentru așa ceva îți dai și sufletul, la o adică!”, a declarat Carmen Tănase pentru impact.ro

Actrița Carmen Tănase este extrem de discretă cu privire la viața sa privată

Trebuie menționat că actrița Carmen Tănase este extrem de discretă cu privire la viața sa privată. Totuși, aceasta a făcut anterior câteva dezvăluiri referitoare la motivul pentru care a divorțat de regretatul critic de teatru Victor Parhon.

Chiar dacă acesta a fost cu 17 ani mai mare decât ea, actrița a știut că el o să fie bărbatul cu care își va întemeia o familie.

„Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la Starea Civilă o să zic nu!”, a povestit Carmen Tănase.

Actrița a mai povestit că și-au spus adio după trei ani de căsătorie și după un copil deoarece au început certurile și discuțiile în fața celui mic. Din acest motiv, Carmen Tănase a considerat că este mai bine să rămână prieteni.

„În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis „Gata, stop! Până aici!”. Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori”, a mai povestit cunoscuta actriță.

About the author