Veste tristă, din păcate! După aproape două zile de agonie, micuțul de nici 3 anișori s-a stins la spital. Copilașul a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Copilul de 2 ani si 7 luni care, duminica seara, a fost spulberat de o masina, pe o trecere de pietoni din Suceava, dupa ce s-a smuls din bratele tatalui, a murit.

Micutul a fost preluat de o ambulanta in stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, soc hemoragic, fractura de gamba si alte leziuni grave.

Din pacate, in aceasta dimineata, copilul s-a stins la spital.

Copilul s-a smuls din bratele tatalui

Reamintim ca accidentul rutier a avut loc duminica seara, in jurul orei 20.10, pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din zona Celestin.

In imaginile surprinse de camerele se supraveghere se vede cum un grup de oameni se deplaseaza pe trotuar, apropiindu-se de trecerea de pietoni.

La un moment dat, cel mic fuge se deprinde de tatal sau si fuge in strada, pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea rosie a semaforului. Copilul a iesit direct in fata unei masini care venea cu viteza dinspre Suceava.

Micutul nu a putut fi evitat, a fost lovit in plin. In urma impactului, a fost proiectat la zeci de metri distanta, de unde a fost recuperat de parinti.

Copilul a fost preluat de ambulanta in stop cardio-respirator resuscitat

Cel mic a fost preluat de o ambulanta in stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, soc hemoragic, fractura de gamba si alte leziuni grave.

A fost intubat si ventilat mecanic, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial