Veste teribilă despre Elena Udrea! De ce boală suferă fostul ministru

Fostul ministru suferă de o afecțiune destul de complicată. Potrivit informațiilor oferite în trecut chiar de avocații ei, această situație îi pune în pericol atât sănătatea psihică, cât și cea fizică.

Așadar, avocații Elenei Udrea au spus în trecut că fostul ministru suferă de o boală din cauza căreia nu își poate ispăși condamnarea într-o închisoare obișnuită.

Avocații Elenei Udrea spun că aceasta suferă de arahnofobie

Mai precis, fostul ministru suferă de arahnofobie, respectiv frică de insecte, în special de păianjeni. Potrivit informațiilor transmise de avocații ei, Elena Udrea ar avea și alergie la gândacii de bucătărie și ar intra în șoc anafilactic dacă ar fi mușcată de vreo astfel de insectă.

Arahnofobia este o frică intensă de păianjeni. Diferența dintre o frică și o fobie este că o fobie reprezintă o frică intensă și irațională față de unul sau mai multe lucruri sau situații.

Elena Udrea aştepta cu sufletul la gură un verdict

Amintim că în ziua de 8 iunie era aşteptat de la Înalta Curte de Casație și Justiție un verdict final în procesul finanţării campaniei din 2009 a fostului preşedinte al României Traian Băsescu.

Procesul a durat deja 6 ani, iar Elena Udrea, fostă consilieră la Palatul Cotroceni, a fost condamnată în primă instanţă la 8 ani de închisoare, iar Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte, la 5 ani după gratii.

Magistraţii de la ÎCCJ nu au dat un verdict în cazul Elenei Udrea

Magistraţii de la ÎCCJ nu au dat însă verdictul, care a fost amânat pentru data de 11 iulie. Instanţa de apel a rămas în pronunţare încă de la jumătatea lunii februarie 2023, iar verdictul final a fost amânat de cinci ori de atunci.

La ultimul termen care a avut loc la Înalta Curte, avocaţii Elenei Udrea şi Ioanei Băsescu au invocat prescrierea faptelor. Replica procurorilor DNA a venit pe loc: aceştia au cerut condamnarea celor două şi pedepse sporite.

Tot la ultimul termen, Elena Udrea a invocat sesizarea Curţii Constituţionale, care să decidă dacă articolele de lege privind confiscarea specială sunt constituţionale. Faptele din dosar s-au prescris, iar „confiscarea echivalează cu aplicarea unei pedepse”, a afirmat atunci Udrea.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial