Veste șoc despre Bruce Willis! Anunțul cumplit a fost făcut chiar de soția sa

Vestea momentului despre Bruce Willis! Soția cunoscutului actor a publicat în mediul online un clip video în care le cere fotografilor și cameramanilor să aibă mai multă considerație față de acesta. Declarațiile vin după ce boala de care suferea actorul a evoluat.

Soția lui Bruce Willis a publicat pe contul ei de Instagram un clip video în care le cere paparazzilor să nu mai strige după actor. Aceasta a povestit despre un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu cunoscutul actor, în timp ce acesta s-a întâlnit cu câțiva prieteni la o cafea. Incidentul a avut loc în Santa Monica.

Actorul în vârstă de 67 de ani a fost diagnosticat cu demență, iar de atunci ieșire sale publice au fost destul de rare.

În videoclipul de pe rețelele de socializare, soția cunoscutului actor spune că este dificil și stresant să scoți în lume o persoană care suferă de o astfel de boală.

Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a precizat aceasta.

Emma Hemming Willis a cerut fotografilor să rămână în spațiul lor

În videoclipul respectiv, Emma Hemming Willis spune că este nevoie de mai multă educație în această privință, adăugând că mesajul este dedicat fotografilor și cameramanilor care încearcă să obțină exclusivități cu Bruce Willis.

Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru”, mai spune ea.

De asemenea, aceasta a precizat că înțelege că e treaba lor să obțină exclusivități, însă îi roagă pe aceștia să nu țipe la Bruce Willis pentru a-l întreba cum se simte.

În plus, ea le-a cerut fotografilor și cameramanilor să îi lase pe cei care sunt cu el să îl ducă în siguranță din punctul A în punctul B.

Ştiu că acsta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău. Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu.

Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a fost mesajul Emmei Hemming Willis.

Mesajul a venit la câteva săptămâni după ce familia faimosului actor a anunțat că afazia lui a evoluat în demență frontotemporală. Adesea, ea este diagnosticată la o vârstă mai mică decât alte forme de demență.

Printre simptomele acestei forme se numără modificările de personalitate, dificultățile de vorbire și tulburările motorii.

Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani.

About the author