Veste șoc despre Bruce Willis! Anunțul a fost făcut chiar de Arnold Schwarzeneger: „Va fi mereu amintit ca un mare star”

Arnold Schwarzenegger a vorbit despre bunul său prieten, actorul Bruce Willis, care a fost nevoit să se retragă din activitate din cauza problemelor de sănătate.

Arnold Schwarzenegger spune că eroii din filmele de acțiune nu se retrag, de fapt, niciodată: “Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune se reîncarcă.”

Arnold Schwarzenegger l-a numit pe Bruce Willis “o mare, mare vedetă” și “un om bun”.

Schwarzenegger a vorbit la CinemaBlend despre colegului său, starul de acțiune Bruce Willis, care și-a anunțat retragerea de la Hollywood după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. “Cred că este fantastic”, a declarat Schwarzenegger pentru CinemaBlend. “El … este un star uriaș, uriaș. Și cred că va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă și ca un om bun”.

El a continuat: “Înțeleg că, în circumstanțele sale, din punct de vedere al sănătății, a trebuit să se retragă. Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune se reîncarcă”, potrivit Rollingstone.

Schwarzenegger și Willis au împărțit marele ecran în franciza Expendables și au cofondat franciza restaurantului Planet Hollywood alături de Sylvester Stallone.

Anul trecut, fiica lui Bruce Willis, Rumer, a anunțat prin intermediul Instagram că tatăl ei a fost diagnosticat cu afazie, care afectează abilitățile de limbaj, și că “se retrage” din cariera sa.

“Am vrut să împărtășim cu voi faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive”, a scris ea. “Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el.”

Schwarzenegger a fost mult timp un admirator al lui Willis. În noua carte “The Last Action Heroes: The Triumphs, Flops, and Feuds of Hollywood’s Kings of Carnage” (Ultimii eroi de acțiune: Triumfurile, eșecurile și dușmăniile regilor carnagiului de la Hollywood), autorul Nick de Semlyen povestește cum actorul austriac “a chicotit la o proiecție a filmului la Fox, nu în ultimul rând în momentul în care McClane exclamă: “Au rachete, arme automate și destui explozibili din plastic pentru a-l pune pe orbită pe Arnold Schwarzenegger!””.

Și Sylvester Stallone și-a arătat susținerea pentru Bruce Willis

“Bruce trece prin niște momente foarte, foarte dificile”, a declarat Stallone pentru THR. “Așa că a fost într-un fel de incomunicat”.

“Asta mă omoară, este atât de trist”, a adăugat el.

Sylvester Stallone se roagă pentru prietenul său, după ce a aflat că acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune degenerativă a creierului și că se va retrage din actorie.

‘Ne cunoaștem de mult timp, ne rugăm pentru tot ce este mai bun pentru tine și pentru minunata ta familie…’, a scris Stallone pe Instagram, în dreptul unui colaj de fotografii care documentează prietenia lor de zeci de ani.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial