Veste cumplită despre Dragoș Bucur! Ce s-a întâmplat cu juratul de la Pro TV

Dragoș Bucur, actor și jurat al emisiunii Românii au Talent, a făcut dezvăluiri cutremurătoare din viața sa. Celebrul actor român a spus cum a descoperit că suferă de o boală incurabilă.

Dragoș Bucur a povestit cum a descoperit că suferă de o boală incurabilă, diabetul. Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” a spus că un episod de furie l-a trimis direct la medicul specialist.

Cum a descoperit actorul că are diabet?

„Unul din simptomele diabetului sunt crizele de furie, cel puțin înainte de a fi diagnosticat. Mi-am dat seama că lucrurile o iau razna în momentul în care, eram la Academie, pe deal și mă claxona unul.

Am oprit mașina, m-am dat jos și am început să înjur. Țin minte că era seară, era totul luminat de faruri. Am început (…) cu din ale, te omor, că te fac, că nu știu ce.

După ceva timp m-am uitat la cine țipam. Era un domn, în vârstă mi s-a părut mie atunci, la vreo 45-50 de ani, cu ochelari. Stătea și se uita la mine. Lângă el era un puști de vreo 12 ani.

Amândoi nu spuneau nimic, doar se uitau așa la mine. Cât de penibil eram. M-am urcat înapoi în mașină și mi-am dat seama că ceva este în neregulă cu mine. Și nu zodia era de vină, ci diabetul.”, a spus Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur, despre copiii săi: Nu fac chestiile acestea

De asemenea, actorul a făcut dezvăluiri interesante și despre copiii săi. Dragoș Bucur a fost întrebat ce crede că vor face copiii lor în viitor. Actorul susține că nu vrea să le influențeze destinul și să nu pună presiune pe copii.

„Îmi pare rău că îți stric sheg shui-ul, dar nu este așa. Nu fac chestiile acestea. În momentul în care eu mă gândesc, vreau, nu vreau îi încarc pe ei cu ceva.

Eu nu îmi doresc pentru ei ceva anume și nici măcar nu încerc să-mi închipui. Aș vrea doar să facă lucrul acela pe care-l pot face fericiți toată viața. Să nu devină o corvoadă. Cred că asta este cel mai important lucru pe care-l pot face ei în viață, pe lângă familie.

Însă, așa cum o văd după stilul lor, Sofia o să se ducă cu camperul prin lume. Kadri o să aibă de a face cu matematica și cu științele, și Roxana o să meargă pe partea cu dansul sau cu ceva legat de scenă.

Îmi amintesc ce mi-a spus taică-miu – vrei să bei, bea, vrei să fumezi, fumează, dar cu măsură. Fă ce vrei tu în viață, dar nu depăși măsura. Mi-a rămas undeva în minte chestia asta și în momente mai dificile îmi amintesc de vorba asta.”, a mai spus Dragoș Bucur.

About the author