Verdictul medicilor în cazul Danei Roba, care a fost lovită de soț cu ciocanul: „Șansele să rămână o legumă sunt uriașe”

Verdictul medicilor în cazul Danei Roba, care a fost lovită de soț cu ciocanul. Vedeta în vârstă de 31 de ani se află în spital și, conform unor surse, ar avea nevoie de a noua intervenție chirurgicală la creier.

Dana Roba a fost transportată la spital în stare gravă, în seara de 5 iunie 2023, după ce soțul ei a lovit-o cu ciocanul în zona capului.

Timp de nouă ore, medicii au încercat să-i salveze viața, iar, în prezent, starea ei este în continuare una gravă. Ce spune cadrele medicale despre starea acesteia de sănătate.

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a fost operată pe creier, timp de 9 ore, după ce soțul a lovit-o cu ciocanul în cap.

În momentul în care medicii au ajuns acasă la ea pentru a o prelua la spital, după ce chiar soțul ei a sunat la 112, era inconștientă și într-o stare gravă. Chiar și după intervenția suferită, se pare că lucrurile nu sunt deloc roz.

La momentul actual, Dana Roba se află în continuare internată la spital, iar starea ei de sănătate nu ar fi deloc bună. Ba chiar mai mult, mai multe surse medicale au dezvăluit că „șansele de a rămâne legumă sunt uriașe”.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a Danei Roba

Dana Roba se zbate între viață și moarte după ce a fost bătută de soțul ei. Vedeta a fost lovită de partenerul ei cu un ciocan, la nivelul capului, iar medicii se luptă pentru a-i salva viața. Totodată, potrivit unor surse medicale, șansele ca aceasta să se rucupereze total sunt infime, adăugând faptul că este o minune faptul că este în viață.

Este într-o comă ușoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operație de nouă ore. Din păcate, șansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime.

Este o minune și că mai este în viață. Ar fi o minune și dacă ar mai putea să meargă, să vorbească, să aibă o viață cât de cât normală. Șansele să rămână o legumă sunt uriașe. Asta din punct de vedere medical. Am văzut, însă, și minuni.

Dumnezeu este Puternic. Vom știi cu exactitate atunci când o vom trezi. Este important să nu se formeze un nou hematom, să nu existe vreo complicație. Loviturile primite au fost de o brutalitate ieșită din comun.

Ea nu a mai fost conștientă încă de la prima lovitură de topor. Nu a suferit, nu a simțit durere, a leșinat după prima lovitură. Dacă medicii ar mai fi întârziat 3-4 minute, probabil că ar fi murit’, au dezvăluit surse medicale.

Soțul Danei Roba a fost arestat preventiv

Daniel Balaciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar polițiștii i-au deschis dosar penal.

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună două fetițe. În ultima perioadă, vedeta a renunțat la verigheta și se pare că și-ar fi dorit să divorțeze de soțul ei.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial