Unde locuieste Mircea Badea impreuna cu iubita lui, Carmen Bruma

Toată lumea îl cunoaște pe Mircea Badea, dar te-ai întrebat vreodată unde locuiește cu iubita lui, Carmen Brumă? Jurnalistul a recunoscut tot! „Am fost sărac de mic. E adevărat, trăiesc într-o casă mare…”

Mircea Badea a dezvaluit in timpul emisiunii sale ca nu isi permite sa isi cumpere o casa asa cum isi doreste si din acest motiv locuieste in chirie.

Poate ca multi au crezut ca Mircea Badea are o casa mare, la fel ca ceilalti jurnalisti cunoscuti, dar se pare ca realizatorul TV sta tot in chirie.

In timpul emisiunii sale, acesta a dezvaluit ca i-ar fi placut sa isi cumpere o casa mare, dar nu isi permite. Iar credit la banca nici nu se gandeste sa isi faca.

„Nici eu nu sunt smerit şi nici modest. Mi-ar plăcea după ce am trăit foarte mulţi ani practic într-o carceră, că asta a fost, am fost sărac de mic, ce să fac, se întâmplă. Puteam să mă nasc în Angola, era mai rău. Nu pot să spun că sunt foarte nervos că am fost sărac în România. 

Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă”, a spus Badea.

Chiar dacă formează unul dintre cele mai longevice cupluri de la noi, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au în plan să se căsătorească, iar motivul este unul bine întemeiat!

Carmen Brumă și Mircea Badea au devenit părinții unui băiețel în urmă cu cinci ani, și nici măcar acesta nu a reprezentat un motiv pentru ca cei doi să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Când vine vorba de căsătorie, Carmen, care are aproape 20 de ani de relație cu Mircea Badea, nu dă semne nici de frici și nici de nesiguranțe. Nici anii ce îi leagă, nici venirea pe lume a copilului, nici întrebările insistente ale celor din jur nu i-au făcut să meargă la altar.

Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului‘, a declarat Carmen.

Vedeta a explicat, la o emisiune de televiziune, de ce nu au făcut nunbtă, dar a mărturisit și că în cuplul lor sunt discuții, ca în oricare alt cuplu.

„Am stat cu fiul meu şi am făcut bradul. A fost o experienţă plăcută. Mă simt obosită. Am crezut că o să fiu o mamă relaxată, dar mă panichez chiar şi de la al doilea strănut. Mircea intenţiona să îi cumpărăm copilului genunchiere pe care să le poarte în casă. Nu ne gândim la al doilea copil…

 Nu aveţi timp să vă povestesc tot ceea ce face Mircea. Important e ca atunci când tragi linie să fie totul în regulă. Toţi mă întrebau de nuntă, însă după 400 de pupături îţi dispare cheful de nuntă.

Niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung… Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat carmen Brumă în cadrul unui interviu.

 

About the author