Un tânăr a mers la mormântul mamei lui cu diploma în brațe: „Am absolvit, mamă” Câtă putere zace în inima lui!

O fotografie emoționantă i-a adus pe mulți internauți cu ochii în lacrimi. Este povestea tristă a unui băiat simplu, care și-a pierdut mama mult prea devreme.

Femeia care ar fi trebuit să îi stea alături și să îl vadă crescând, iar apoi, așezat la casa lui, s-a ridicat la Ceruri mult prea devreme.
Băiatul a luptat și s-a zbătut să-și faca mama mândră chiar și de acolo de Sus.

În ziua în care a absolvit facultatea a mers la mormântul mamei sale. A luat cu el și diploma, așa cum și-ar fi dorit să se întâmple, de fapt: sa vină acasă, cu diploma în mână, iar mama lui să îl întâmpine.

„Felicitări, fii sigur că și mama ta se bucură pentru tine și te veghează din Cer” , „Felicitări, tinere! Mama ta te-a ajutat să fii ce ești acum”, „Mergi cu fruntea sus înainte, chiar dacă greutățile vieții apasă greu”, au fost câteva dinc comentariile primite.

Citeste și :

Un copil de 9 ani va termina facultatea de inginerie în decembrie. Are de gând să facă și un masterat

Un copil care are doar 9 ani din Belgia va absolvi in curand cursurile Universității de Tehnologie din Eindhoven, Facultatea de Inginerie Electrică.

Părinții săi, Lydia și Alexander Simons, au spus ca bunicii au observat ca nepotelul are anumite aptitudini, dar ei au crezut ca exagereaza.

„Au observat ceva foarte special despre Laurent”, a spus Lydia.

Profesorii copilului, însă, le-au spus parintilor că Laurent este un geniu în adevăratul sens al cuvântului.

A trecut nenumarate teste, „era un burete” Lydia are propria sa teorie. „Am mâncat mult pește în timpul sarcinii”, a glumit ea.

Laurent a declarat pentru CNN că subiectul său preferat este ingineria electrică și că, de asemenea, „va studia si medicina”.

„Cred că accentul se va pune pe cercetare și aplicarea cunoștințelor pentru a descoperi lucruri noi.”

În timp ce, în mod evident, Laurent este capabil să învețe mai repede decât majoritatea, părinții lui sunt atenți să-l lase să se bucure și el.

„Nu vrem ca el să fie prea serios. Face orice îi place”, a spus Alexander. „Trebuie să găsim un echilibru între a fi copil și talentele sale”.

Laurent a spus că îi place să se joace cu câinele său Sammy și să se joace pe telefon, ca mulți tineri.
Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea copiilor de 9 ani, el a elaborat s-a gandit ce vrea să facă cu viața sa: să dezvolte organe artificiale.

El a fost descris de profesori ca fiind „pur și simplu extraordinar”, Laurent Simons urmeaza să termine studiile în luna decembrie 2019. Și asta nu este tot.

About the author