Ultimul mesaj al lui Cornel Galeş. Ce postase pe Facebook înainte să moară! „Şi-a prevestit sfârşitul”

Cornel Galeş a murit în urma unui cumplit accident rutier, produs în Spania. Vestea a provocat un adevărat şoc în lumea mondenă, pentru că nimic nu prevestea acest dezastru. Acum, încep să iasă la iveală tot mai multe detalii legate de moartea acestuia.

Ce a postat pe Facebook Cornel Galeş înainte să moară

Conform celor mai recente informaţii apărute, văduvul Ilenei Ciuculete a fost la un restaurant cu câteva ore înainte de producerea tragediei, unde petrecuse în compania unor prieteni.

Interesant este că, pe 28 noiembrie, cu 3 zile înainte să îşi piardă viaţa, acesta postase pe Facebook melodia „Atât de singur” a celor de la Talisman.

Mulţi dintre prietenii virtuali ai acestuia cred că este vorba de un mesaj cu subînţeles şi că Galeş nu trecea prin cele mai bune momente. La momentul, respectiv, prietenii săi de pe Facebook i-au transmis să fie puternic şi că viaţa va merge înainte. Nimeni nu avea de unde să ştie ce o să urmeze.

Multe mesaje de condoleanţe pe pagina lui Cornel Galeş

Acum, pe contul de socializare al lui Cornel Galeş sunt o mulţime de mesaje de condoleanţe, iar cei care l-au cunoscut îi deplâng moartea. Mai mult decât atât, au apărut voci care au spus că prin ultimul mesaj pe care l-a postat, acesta şi-a prevestit sfârşitul.

„Omul acesta… si-a prevestit sfârşitul… Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating ţărmul…Cornel a atins ultimul ţărm…Hristos să-l intâmpine la portile cerului!”, este unul dintre comentariile de pe pagina lui Galeş.

„Uite ca te-a luat Ileana ta langa ea acum! „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alaturi de iubirea vietii lui” sau „Cu aceasta postare ti s-a facut un semn atat de singur ,si ai plecat dupa iubirea vietii tale Ileana odihna vesnica.” sunt mesajele postate de internauti.

Alţii sunt de părere că Ileana Ciuculete l-a chemat la ea pe cel care i-a fost partener de viaţă. „Ileana l-a iubit atât de mult că l a chemat la ea! Dumnezeu sa i odihnească în pace!”, este un alt mesaj apărut pe pagina de socializare a lui Cornel Galeş.

Momentan, nu există foarte multe informaţii despre accidentul rutier în care şi-a găsit sfârşitul, însă este de aşteptat ca astăzi şi mâine să apară mai multe informaţii oficiale.

Silviu Lepadat, impresarul si prietenul lui Cornel Gales, a aflat indurerat tragica veste precum ca vaduvul Ilenei Ciuculete ar fi murit. El a facut primele declaratii si a dat detalii incredibile despre momentul accidentului.

„Sunt socat si indurerat de aceasta veste si imi pare foarte rau de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia sa-i intreb daca este adevarat. Ei mi-au spus ca da.

Cornel se afla in masina cu Sorin, prietenul lui din Valencia si mergeau impreuna sa manance la un restaurant cu specific romanesc care le placea foarte mult si pe care il frecventau ori de cate ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru ca au facut accident. Maine voi afla mai multe detalii de la politie.”, a declarat Silviu Lepadat, in exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Cornel Gales se afla in masina cu inca doua persoane, iar acesta se afla la volan autoturismului. ”Nu avea centura, cineva a intrat in ei si el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau in masina, era in stare de soc si abia intelegeam ce spune”, a declarat acesta.

Nasa de cununie a lui Cornel Gales si a Ilenei Ciuculete a marturisit printr-un comentariu pe Facebook ca ar fi primit o veste cumplita. Vaduvul regretatei cantarete de muzica populara a murit intr-un accident de masina.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial