ULTIMA ORĂ! Cătălin Botezatu, din nou în sala de operații. Ce s-a întâmplat

Cătălin Botezatu începe anul 2020 cu o nouă intervenție chirurgicală. Designerul vestimentar va fi supus unei operații dificile întrucât tehnica nu prea e folosită în țară și nici în străinătate.

Cătălin Botezatu va fi supus unei noi intervenții chirurgicale

Bote a spus că are încredere în medici și nu se teme pentru viața lui. De altfel, se poate spune deja că creatorul de modă este călit la câte cumpene medicale a avut până acum.

„Urmează o altă operație ca să curățăm acolo bine, după care o operație high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat juratul de la Bravo, ai stil Celebrities pentru Antena Stars.

„M-am dus la cel mai bun medic care operează”

„M-am dus la turcaleții mei și m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operație extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore”, a mai spus designerul.

„Operația a durat 6 ore și 3 minute. Mi-au făcut operația aproape pe viu. Am simțit niște dureri groaznice”, a mai zis Bote.

Designerul a vorbit cu reporterii despre cumpăna vieții sale și a recunoscut că i-a fost foarte teamă că nu își va putea reveni!

A slăbit 12 kilograme, însă este recunoscător Divinității și prietenilor care i-au fost alături în această perioadă dificilă din viața lui. După 4 operații în interval de trei săptămâni, Cătălin Botezatu și-a reluat activitatea și respectă cu strictețe restricțiile din partea medicilor.

Bote, cum te simți acum?

Mă simt OK! Mă simt mult mai bine! E o perioadă destul de grea, dar o să fie bine, zic eu!

Ai restricții din partea medicilor?

Doar de regim și de odihnă mai multă!

Și le respecți, în ceea ce privește odihna?

Ai să râzi, dar DA! După câteva ore de muncă sunt ca Duracell, mi se termină bateriile.

A fost nasol acum! Te-ai speriat, ai crezut că nu mai poți să revii să-ți reiei activitatea?

M-am speriat foarte tare pentru că am avut 4 operații în 3 săptămâni, am avut niște dureri groaznice și… m-am speriat! Am trecut, așa, pe lângă doamna aceea cu coasa, dar a trecut!

Care este starea ta de spirit acum?

Întotdeauna trebuie să rămân pozitiv și cred că în același timp am primit foarte multă pozitivitate de la oameni și energie bună și pozitivă și pentru asta le mulțumesc tuturor! Am primit nu mii, zeci de mii de mesaje de la oameni pe care nu i-am cunoscut și mă bucur și le mulțumesc! Sunt extrem de fericit că oamenii mă iubesc și în momente de genul ăsta, pe care nu le doresc nimănui, sunt alături de tine.

Când ai fost acum, să zicem așa, pe marginea prăpastiei, la ce te-ai gândit?

Sincer, doar la Divinitate, pentru că mi-am dat seama că dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu!

Cine ți-a fost alături cel mai mult în perioada asta?

Toți prietenii au fost alături de mine și m-au susținut! De la bunul meu prieten Joshua, Raluca Bădulescu, Monica Vlad, Eva Pavel, consiliera mea care mă ajută de ani de zile pe plan medical, ce să zic, mulți oameni care m-au vizitat și la Istanbul!

Când vei merge la un nou control medical?

Peste 2 săptămâni voi merge la control.

Care sunt tendințele iîn modă pentru acest sezon de iarnă?

Din punctul meu de vedere se poartă foarte mult culorile pământii. Nu renunțăm la imprimeuri, de asemenea chiar și dacă sunt texturi mai consistente, chiar și blănuri se poartă foarte tare, animal printurile. Vor rămâne vedete la polul celălalt, nonculorile.

Ce să nu purtăm deloc și să excludem din vestimentație?

Eu v-aș ruga să excludeți culorile neon.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial