TOATĂ LUMEA ÎI CREDEA FRAŢI, DAR A „LĂSAT-O” CHIAR LA NUNTĂ! APROPIATUL GINEI PISTOL A LIPSIT DE LA EVENIMENTUL CU SMILEY ÎN MOD SURPRINZĂTOR

Smiley și Gina Pistol au avut invitați de seamă la nuntă! Cunoscutul artist și vedeta de la Antena 1 au roit în jurul celor apropiați.

Lista a fost lungă și mulți au fost cei care și-au făcut simțită prezența. Totuși, prezentatoarea TV a avut o surpriză din partea foștilor colegi de la Chefi la Cuțite.

În timp ce Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost nelipsiți, în mod straniu, Sorin Bontea nu i-a onorat cu prezența pe cei doi miri. Toată lumea se aștepta ca el să apară!

Smiley și Gina Pistol s-au distrat pe cinste, sâmbătă, la nunta lor. Artistul și vedeta au pus totul la punct, pentru ca evenimentul să fie pe gustul lor. Așa s-a și întâmplat.

Lista de invitați a fost lungă, mulți au onorat cu prezența, însă au fost și câțiva absenți destul de importanți. Prezentatorul de la Românii au Talent și-a avut aproape câțiva vechi prieteni, dar și actuali colegi din cadrul trustului.

La fel s-a întâmplat și-n cazul fostei moderatoare de la Antena 1. Mulți amici de-ai cuplului și-au făcut apariția și au dat cu subsemnatul la nunta anului.

Printre absenți s-au numărat și Andra împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță, însă, cei doi au ținut să le transmită și public mesaje frumoase în ziua cea specială.

Pe de altă parte, CANCAN.RO a aflat cine a fost prezent la marele eveniment dintre foștii colegi ai Ginei Pistol de la Chefi la Cuțite. Ei bine, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu au putut să lipsească.

Au fost alături de fosta lor colegă de platou, în cea mai fericită zi din viața ei. Dumitrescu chiar a ținut să-i felicite și public, prin intermediul rețelelor de socializare: „Casă de piatră, dragilor”

Singurul care nu și-a făcut simțită prezența a fost chef Sorin Bontea. Cel din urmă nici nu a transmis public vreun mesaj, în semn de apreciere pentru cuplul abia căsătorit.

Mulți își pun un semn de întrebare legat de lipsa lui Sorin Bontea de la nunta Ginei Pistol. Lucrurile mergeau ca pe roate în emisiunea pe care blondina a prezentat-o sezoane la rând.

Gina Pistol și Smiley s-au distrat până-n zori

Petrecerea s-a terminat spre dimineață, iar invitații au încins ringul de dans. Oamenii s-au distrat ca la carte, în compania unor cunoscuți artiști, printre care trupa Azur sau chiar manelistul Luis Gabriel.

Smiley și Gina și-au dorit diversitate la nuntă, așa că manelele nu au putut să lipsească. Andreea Esca, Amalia Năstase, Raluka și mulți alții s-au distrat pe cinste și au dansat până când nu au mai putut. Imaginile postate pe internet și-au spus cuvântul.

La un moment dat, cântăreața Raluka a luat microfonul și a cântat alături de manelist, piesa ei și a lui Connect-R, „Lasă-mă să te ating”.

Este clar că toată lumea a avut parte de momente frumoase, iar cei mai câștigați sunt Smiley și Gina. Pentru că se au unul pe celălalt și pentru că petrecerea a ieșit așa cum și-au dorit.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial