ȚI SE RUPE SUFLETUL! CARE AU FOST PRIMELE CUVINTE ROSTITE DE DANA ROBA, DUPĂ CE S-A TREZIT DIN COMĂ

Viața Danielei Roba (31 de ani) atârnă de un fir de ață, după ce soțul ei a mutilat-o cu un ciocan. La o săptămână distanță, starea ei de sănătate este cât se poate de fragilă. Recent, ca printr-o minune, toate rugăciunile celor dragi au fost ascultate.

Marți, 13 iulie, fosta iubită a lui Nicolae Guță s-a trezit din comă, însă medicii sunt în continuarea rezervați în privința stării ei de sănătate. Care au fost primele cuvinte pe care le-a rostit atunci când a conștientizat că se află pe un pat de spital.

Au trecut 7 zile de când Dana Roba a fost căsăpită cu un ciocan de propriul soț și tatăl copiilor ei. Make-up artista se zbate între viață și moarte, chiar dacă în urmă cu puțin timp, potrivit apropiaților ei, s-a trezit din comă, este conștientă și vorbește.

Se pare că make-up artista nu își amintește exact ceea ce s-a întâmplat, mai ales că medicii fac toate eforturile ca ea să fie ținută sub efectul calmantelor, deoarece orice emoție puternică pe care ar putea să o simtă i-ar putea fi fatală.

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”, au declarat apropiații vedetei.

Care au fost primele cuvinte pe care Dana Roba le-a rostit după ce s-a trezit din comă

Totodata, apropiații Danei susțin că, deși se află în stare critică, face progrese și primul lucru pe care l-a spus a fost să se întrebe de ce s-a întâmplat asta. Make-up are nevoie de liniște, mai ales până trec cele 12 zile critice.

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva.

Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”, au spus apropiații.

Rudele și prietneii make-up artistei s-au mobilizat și au deschis un cont bancar, acolo unde se pot face donații pentru procedurile medicale la care va mai fi supusă Dana. Umrează alte operații de reconstrucție a craniului și un proces de vindecare ce necesită timp și resurse financiare.

“A fost deschis un cont de către apropiații ei pentru a o putea ajuta cu banii: Donație Dana Dana va avea nevoie de recuperare, reconstruirea craniului, a frunții.

Urmează alte operații de reconstrucție a craniului. Va avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară”, au mai spus aceștia

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial