Theo Rose și Anghel Damian, la primărie. Cei doi au dat vestea: „S-a dat cu semnături azi…”

Theo Rose și Anghel Damian, la primărie. Cei doi se pregătesc să devină pentru prima oară părinți, însă nu se aude nimic de căsătorie. Recent, le-a dat palpitații fanilor, când au dat o veste pe rețelele de socializare.

Theo Rose și Anghel Damian, la primărie. Un eveniment important a avut loc astăzi, 10 februarie 2023. Cei doi au fost martori la Cununia Civilă a Denisei Trofin și Cosmin Nistor și îi vor și năși.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, acolo unde internauții nu au putut trece cu vederea anumite aspecte.

Theo Rose și Anghel Damian, la primărie. ”S-a dat cu semnături azi. I-am trecut pe numele noastre”, a scris Theo Rose în dreptul imaginii distribuite.

Deși Theo Rose a declarat că nu se grăbesc să facă pasul cel mare, pentru a le fi nași prietenilor lor, artista și Anghel Damian vor fi nevoiți să fie soț și soție.

Există, însă, și excepții pe care preotul le poate face. Mai exact, acest lucru este posibil cu un fel de scutire de la preot și cu condiția ca nașii să se cunune religios în următorul an.

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului

Cântăreața este o persoană foarte deschisă, ea împărtășește aproape orice cu fanii, la fel s-a întâmplat și cu numele pe care îl va purta băiețelul ei și al lui Anghel Damian. În cadrul unei intervenții la radio, unde a cântat noua piesă cu Rareș Maris, jurata de la „Vocea României” a spus că numele celui mic va fi Sasha Ioan.

Mai mult de atât, vedeta de la Pro TV a mărturisit faptul că Anghel Damian este atât de entuziasmat de sarcina vedetei, încât mai are puțin să leșine când îl vede pe fiul său la controale.

„Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok. Nu am făcut nimic, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe bebeluș să zică ce părere are. Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă.

Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine.

Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri. Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute”, a spus Theo Rose

„Vă spun sincer și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc.

Mi-am luat și eu ca toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustieră și când mă mai schimb mai fac câte o poză. Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta.

Săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”, a scris Theo Rose

About the author