Theo Rose, despre „cearta” cu Anghel Damian în plină stradă: „L-am îmbrâncit acolo ca să…”

Theo Rose a debătut „cearta” din plină stradă cu partenerul ei, Anghel Damian. Iată ce a declarat!

Theo Rose, despre „cearta” cu Anghel Damian în plină stradă: „L-am îmbrâncit acolo ca să…”

Recent, Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși având o altercație în plină stradă, imediat după ce au părăsit un restaurant din Capitală. Aceasta a vorbit despre acest moment intens discutat în ultimele zile de către toată lumea. Într-un filmuleț, pe Instagram, se poate observa cum se amuză și comentează incidentul dintre ea și partenerul ei, în timp ce acesta citește informațiile apărute în presă despre ei.

Conform cântăreței, între ea și Anghel nu a existat o ceartă pe stradă, ci doar un joc între îndrăgostiți. Viitoarea mămică a povestit că, după ce au ieșit din restaurant a vrut să conducă, iar Anghel Damian nu a vrut să o lase, deoarece este gravidă și i se părea firesc să conducă el:

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate el dispăruse. Și cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit: .

El: . Și l-am îmbrâncit acolo în stradă ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc. Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: ”, a spus artista pe Instagram.

Theo Rose a ales numele fiului ei și al lui Anghel Damian!

Îndrăgita cântăreață în vârstă de 25 de ani este însărcinată în luna a cincea și are mari emoții cu privire la nașterea fiului ei și al lui Anghel Damian! Fanii acesteia s-au întrebat de multe ori ce nume va alege pentru micuț și iată că, în sfârșit, Theo Rose a făcut anunțul în cadrul matinalului PRO FM

„Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok”, a mărturisit vedeta la radio.

Întrebată dacă a amenajat camera copilului, cântăreața a spus:

„Nu am făcut nimic, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe el (n.r. pe bebeluș) să zică ce părere are”, a glumit Theo.

Theo Rose a dezvălui și numele pe care l-a ales fiului ei și al lui Anghel Damian!

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a desvăluit artista.

Aceasta e explicat că a luat în considerare mai multe nume:

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. Daca o fi să am o fetiță, nu știu exact. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”, a declarat Theo Rose,

Ce semnificație are numele ales de Theo Rose pentru fiul ei

Numele „Ioan” provine din biblia greacă și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Este o variantă a numelui biblic „Ioan” sau „Ioan Botezătorul”. În multe culturi, acest nume este considerat un nume sfânt și este asociat cu înțelepciunea și curajul.

În unele culturi creștine, Ioan este considerat un nume de botez și este oferit copiilor pentru a le asigura protecție și binecuvântări.

Numele „Sasha” este o variantă a numelui Alexander/Alexandru, care provine din limba greacă antichă și înseamnă „apărător” sau „apărător al oamenilor”. Numele Alexander este foarte popular în multe culturi, inclusiv în Europa, Rusia și America de Nord.

Varianta „Sasha” a numelui Alexander este mai frecventă în culturile rusești și slave și poate fi folosită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este un nume popular și se poate spune că transmite ideea de putere și curaj.

În unele culturi, numele Sasha poate fi asociat cu independența și cu un caracter puternic, cu atitudinea pozitivă și cu capacitatea de a face față provocărilor

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial