Test: poziția Liniei Inimii determină caracterul nostru

Fiecare persoană are propriul său tipar pe palme: se intersectează mai multe linii creând niște modele interesante. Însă estetica liniilor de pe mâini joacă un rol secundar. Dacă știți să citiți pe palme, puteți afla foarte multe lucruri curioase despre dumneavoastră.

Chiromanția ne ajută nu doar să privim mai adânc în sufletul oamenilor, dar ne mai poate oferi și un răspuns despre modul în care ar trebui să ne comportăm în anumite situații.

Pe palme se află foarte multe linii. Cu toate acestea există trei linii principale: Linia Vieții, a Sănătății și a Sufletului.

Ultima linie deschide ușile inimii și dacă vom analiza poziția sa, vom afla foarte multe lucruri interesante.

Varianta 1.

Liniile inimii de pe ambele mâini sunt la același nivel.

Această combinație de linii este considerată una dintre cele mai rare, iar persoanele care au așa model au un caracter foarte dificil, sunt bune, deschise, sincere, dar în același timp sensibile, emoționale și vulnerabile. Orice cuvânt spus ar putea fi perceput de ei cu ostilitate. Acest lucru se întâmplă pentru că ei iau totul personal.

Cu toate acestea, unul dintre avantajele persoanelor cu astfel de palme este că sunt conștiente de complexitatea lor internă.

Aceste persoane sunt niște prieteni și parteneri buni. Pentru a vă apropia de ei veți avea nevoie de mult efort, deoarece au încredere în puțini oameni. Cu toate acestea, dacă o astfel de persoană vă consideră demn de încrederea sa, veți obține un prieten sau un partener de viață minunat.

Varianta 2.

Linia Inimii de pe mâna dreaptă se află mai sus decât pe ​​stânga.

Oamenii cu o astfel de linie sunt foarte înțelepți și extrem de raționali. Se bazează mereu doar pe ei înșiși și pe forțele lor. Principalul lor aliat este logica și argumentele.

Persoanele cu palme similare își vor alege foarte atent partenerul de viață. Cu toate acestea ei vor trata slăbiciunile sau defectele minore ale celei de-a doua jumătăți cu sensibilitate și calm. Răbdarea și respectul pentru persoana de alături este una dintre cele mai importante calități ale acestor persoane.

Puteți să vă bazați întotdeauna pe ei, vă vor oferi o mână de ajutor în orice moment și vor face tot ceea ce este necesar.

Rațiunea este principala lor armă. Cel mai adesea sunt echilibrați, calmi, răbdători, dar foarte exigenți. Persoanele cu astfel de palme suferă din cauza stresului și a depresiei. Cu toate acestea reușesc să-și revină la timp și să se întoarcă la viața normală datorită autocontrolului și a capacității de a analiza ceea ce se întâmplă.

Principalul lor defect este confuzia care uneori intervine în viața lor de zi cu zi.

Varianta 3.

Linia Inimii de pe mâna stângă este mai sus decât pe ​​dreapta.

Un astfel de aranjament de linii sugerează faptul că persoana dată se îndrăgostește foarte ușor, însă va putea să înțeleagă imediat dacă va avea sau nu o relație cu persoana dată, datorită intuiției și a capacității de a acorda atenție chiar și celor mai mici detalii.

Aceste persoane pot fi și foarte pasionale. Este plăcut să comunicați cu ele și nu mai puțin plăcut să polemizați, fiind capabili să aducă argumente puternice și să se comporte adecvat în situații de conflict. În ciuda acestor caracteristici, nu le place deloc să se certe.

Aceste persoane, de regulă, se căsătoresc doar dacă iubesc și dragostea este reciprocă. Nu iartă trădarea și nu le plac intrigile, de aceea își vor alege cu mare grijă partenerul de viață.

Este important ca persoana iubită sa fie romantică, receptivă și să comunice ușor cu ea.

Pe lângă aceasta ei au niște principii solide și așteaptă același lucru de la alte persoane.

Datorită Liniei Sufletului se pot afla tainele caracterului altor oameni. Linia Inimii ne va ajuta să aflăm despre pasiunile, abilitățile și trăsăturile individuale ale persoanelor.

About the author