Tatăl Ginei Pistol, apariție surprinzătoare la nunta cu Smiley. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi când și-a văzut părintele

Ginei Pistol a avut o apariție surprinzătoare la nunta cu Smiley. Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, având o petrecere cu adevărat specială și unică în showbiz-ul românesc.

Frumoasa soție a artistului nu s-a putut abține să nu plângă de bucurie, mai ales când a văzut că tatăl ei și-a făcut apariția la eveniment, deși nu au o relație atât de închegată, după cum povestea chiar ea mai demult.

Tatăl Ginei Pistol a fost o apariție surprinzătoare la nunta cu Smiley. Gina Pistol și Smiley au trăit clipe magice sâmbătă, 27 mai, atunci când a avut loc nunta lor. La marele eveniment au luat parte sute de invitați de seamă, însă unul a făcut-o să plângă de bucurie pe frumoasa mireasă.

Este vorba despre tatăl ei, Emil Pistol, care a luat-o complet prin surprindere. Mai demult, vedeta povestea că nu are o relație foarte sudată cu tatăl ei, mai ales după ce părinții ei s-au despărțit. Se pare, totuși, că bărbatul a vrut să-i fie alături în ziua cea mare.

În ciuda faptului că nu au o relație foarte bună, Gina Pistol s-a bucurat că și-a revăzut tatăl, ba chiar a plâns de fericire fiindcă părintele ei a venit să o vadă în rochie albă de mireasă. Frumoasa prezentatoare TV a fost extrem de emoționată, mai ales că nu se aștepta să-i onoreze invitația.

Gina Pistol s-a abținut să nu plângă la nunta ei, astfel că nici locul special și atmosfera de poveste, nici dansul mirilor, nici tăierea tortului nu au reprezentat motive de suspans la nunta lor.

Insă apariția tatălui ei la cel mai frumos eveniment din viața ei a emoționat-o până la lacrimi pe aceasta. Potrivit cancan.ro, mireasa nu și-a mai putut stăpâni sentimentele când l-a zărit pe tatăl ei, Emil Pistol, venind printre invitați.

Gina Pistol era convinsă că tatăl ei nu o să vină la nunta sa, deși i-a dat invitația cu mai mult timp înainte pentru a-l înștiința. Totuși, pentru a nu dezorganiza petrecerea și a avea locuri libere la masă, a decis să nu-l treacă pe lista de invitați.

Mare i-a fost mirarea când acesta s-a prezentat la eveniment, astfel că după ce s-a liniștit și și-a șters lacrimile, a cerut imediat să i se aducă un scaun la masa familiei ei.

Gina Pistol: ‘Pentru mine, cuvântul ‘tată’ nu înseamnă nimic’

Gina Pistol provine dintr-o familie simplă și modestă, însă din care a învățat tot ceea ce a fost mai bun. Din nefericire, copilăria ei nu a fost presărată cu multe momente frumoase în familie, asta deoarece, la un moment dat, tatăl și mama ei au divorțat.

Deși până atunci avea o relație foarte bună cu părintele ei, apoi el s-a răcit și s-a recăsătorit, având și doi băieți pe lângă ea și fratele ei. De atunci, nu o dată, ci de mai multe ori a declarat că pentru ea nu există cuvântul ‘tată’, relația lor fiind una foarte rece.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată’ nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu.

După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta’, spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Cu toate astea, Gina Pistol nu a putut să nu-l invite la nunta ei cu Smiley. Deși era convinsă că nu o să vină, Emil Pistol și-a făcut simțită prezența, aducând totodată lacrimi de fericire pe fața frumoasei mirese.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial