Tânărul de 21 de ani din Argeș pierde viața într-un accident tragic de mașină

Tânăr în vârstă de 21 de ani moare într-un accident teribil în județul Argeș”

Cursul zilei de ieri a adus cu sine o veste cutremurătoare în județul Argeș.

George Ciucă, un tânăr în vârstă de numai 21 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier teribil. Tânărul care avea toată viața înainte și un viitor strălucit, a murit pe loc după ce mașina la volanul căreia se afla a intrat într-un gard și apoi a lovit zidul unei case.

Familia și prietenii lui George sunt în stare de șoc și nimănui nu îi vine să creadă că acesta nu mai este printre noi. Mama tânărului a făcut public un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde îi ia rămas bun fiului său și îl asigură de iubirea eternă a părinților.

Sora lui George a transmis și ea un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, în care își exprimă durerea și tristețea pierderii fratelui ei.

Aceasta îl descrie pe George ca fiind un copil cu suflet bun, mândria și bucuria familiei.

Accidentul a avut loc în Coșești, județul Argeș, iar medicii ajunși la fața locului au făcut tot posibilul ca să salveze viața tânărului.

Cu toate acestea, după aproximativ o oră de resuscitări, au constatat decesul. Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de autorități.

George Ciucă a rămas să fie un nume nespus de mult prea devreme în paginile de istorie ale județului Argeș. Tânărul în vârstă de numai 21 de ani avea toată viața înainte și un viitor strălucit. Familia și prietenii îl vor păstra mereu în inimile lor și își vor aminti de el cu dragoste și respect.

În astfel de momente triste, cu toții suntem chemați să ne întrupăm într-o comunitate responsabilă și să fim mai atenți în trafic.

Respectarea regulilor de circulație și prudența la volan pot salva vieți și pot preveni astfel de tragedii.

Să fim cu toții mai atenți și mai responsabili pentru siguranța noastră și a celor din jurul nostru.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial