Stephan Pelger a murit! Creatorul de modă s-a sinucis la 44 de ani

Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi din țară, a încetat din viață la vârsta de 44 de ani. Potrivit primelor informații, designerul ar fi fost găsit fără suflare în casa sa. Stepfan Pelger a devenit devenit faimos atât România, cât și în străinătate.

Stephen Pelger a fost găsit fără suflare în locuința sa, din sectorul 3 al Capitalei. Designerul de modă avea 44 de ani, iar în ultima perioadă suferea de depresie. Acesta a declarat în urmă cu câteva luni că suferă de insomnie cronică.

„Eu am o depresie latenta. Nu e o depresie care apare in fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucura de viata, de prieteni, de ceea ce am realizat in atatia ani, dar am momente in care cad atat de rau… Am avut aproape o saptamana in care nu am putut sa ma ridic din pat’, spunea Pelger. Fanii sunt șocați de moartea creatorului de modă.

Stephen Pelger a încetat din viață la vârsta de 44 de ani. Designerul de modă a fost găsit fără suflare în casa sa, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a aflat cu exactitate împrejurările în care designerul și-a pierdut viața.

Stephan Pelger a murit!

Stephan Pelger a murit la vârsta de 44 ani, după ce a fost găsit fără suflare în atelierul său Sectorul 2 din București. Potrivit primelor informații, designerul s-ar fi spânzurat.

Polițiștii și medicii chemați la fața locului nu au mai putut să-l salveze. Fanii sunt șocați de moartea creatorului de modă. „Dumnezeu să-l odihnească în pace’, a scris un fan la o imagine cu regretatul designer.

Bărbat, 43 de ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publică-designer de modă. La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei

Stephan Pelger suferea de depresie

Stephan Pelger a devenit faimos atât în România, cât și în străinătate. Acesta s-a făcut remarcat în industria din țara noastră prin creații inedite. În urmă cu câteva luni, Stephan Pelger a declarat că se confruntă cu insomnie și depresie.

Problemele ar fi început după ce vedeta a fost jefuită, la Cannes, în anul 2018. La începutul anului, Stephan Pelger a vorbit despre o serie de probleme cu care se confruntă. Creatorul de modă a mărturisit că lua chiar 40 de pastile într-o singură zi. S-a internat de bunăvoie într-o clinică de dezintoxicare, iar după externare se simtea mai bine.

Stephan Pelger și-a dorit întotdeauna să devină designer de modă, deși multă lume nu credea că el va ajunge să aibă o carieră în modă. La un moment dat, Pelger a dezvăluit că a reușit să le demonstreze tuturor că au avut dreptate.

„Le-am zis tuturor colegilor de școală că vreau să devin designer, ei r âdeau de mine la momentul respectiv, în momentul ăsta pot să le dau peste nas.’, a mărturisit Stephan Pelger.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial