Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fetița pe care o are cu Andreea Marin

Ștefan Bănică a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica sa Violeta. Artistul și

Andreea Marin au avut un mariaj frumos, care însă s-a încheiat. Din dragostea celor doi a rezultat Violeta, fetița pe care Bănică Jr. o ia cu el peste tot.

Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fetița pe care o are cu Andreea Marin

Ștefan Bănică a ținut să precizeze că are o relație foarte bună cu fiica lui și a ales să nu o expună la tv.

Dacă nu apar pe micul ecran sau în primele pagini ale ziarelor, nu înseamnă că fetița nu este iubită de tatăl ei.

Și Andreea Marin a precizat în numeroase rânduri că nu își dorește ca fiica ei să fie subiect de presă și că vrea să o țină departe de public.

„Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun” a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

El a precizat și că este extrem de prezent în viața fiicei sale și nu ratează niciun eveniment deosebit.

Violeta are parte de toată atenția tatălui ei și se simte foarte bine în prezența lui.

„Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent.

Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a mai declarat Ştefan Bănică Jr. într-o emisiune TV.

Andreea Marinn a dezvăluit cum a reacționat fiica sa, Violeta, atunci când a aflat că mai are un frățior mai mic.

„A fost să-l vadă pe Alexandru”

„Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie.” , a declarat Andreea Marin, într-o emisiune tv.

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, este o frumușețe rară! Băiatul a împlinit 16 ani și îi calcă pe urme tatălui său din punct de vedere artistic. Adolescentul seamănă mult cu celebrul său tată, moștenind multe dintre trăsăturile longevivului artist.

Acesta, rodul iubirii dintre Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu, este clasa a IX-a și a câștigat titlul de Mister la Balul Bobocilor, de la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Chipul său este foarte armonios, mulți spunând că seamănă cu Ștefan Bănică în filmul ”Liceenii”, însă, nu doar asemănarea fizică este una dintre similitudinile dintre cei doi, ci și plăcerile.

Fiul cântărețului a debutat deja ca actor pe scena Teatrului de Comedie din București, în spectacolul ”Totul în grădină”. Astfel, Radu a ales să calce pe urmele tatălui sau, dar și pe cele ale bunicului lui.

About the author