Socrul Andreei Bălan face declarații șocante: ”Am făcut crima. M-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o”

Socrul Andreei Bălan a făcut închisoare, după ce și-a omorât cu brutalitate concubina. Acum, însă, bărbatul a rupt tăcerea și a vorbit despre momentul care i-a schimbat total viața.

Viața lui George Burcea nu a fost tocmai roz, așa cum cred multe persoane care îl urmăresc pe artist. Chiar el a mărturisit că a avut probleme în familie. Respectiva crimă a avut loc în anul 1988.

Ioan Burcea, tatăl lui George, și-ar fi omorât partenera cu 25 de lovituri de cuțit. Dar, tatăl lui George Burcea a rupt tăcerea și a spus ce s-a întâmplat, de fapt.

”Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de pușcărie.

Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus.

Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport. Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum.

Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”, a declarat Nelu Burcea.

GEORGE BURCEA AR FI FOST ATACAT DE TATAL SAU

George Burcea a fost în pericol, atunci când s-a întâlnit cu tatăl său, după ce a ieșit din închisoare. Sursele relatează că ar fi îndreptat un cuțit către el, dar artistul a avut timp de reacție și a fugit. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva luni.

„În prezent, tatăl actorului se află în libertate. Condiția pusă, atunci când a ieșit din închisoare, a fost ca doi din cei patru copii să rămână la el. El și mama lui George au divorțat. George și sora cea mare au fost îngrijiți de mamă.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie.

Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea.

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară.

Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește. Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om.

Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi.

După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a mai spus sursa citată.

About the author