Aşa se relaxează Simona Gherghe, de când a devenit mamă pentru a doua oară. ”Am fugit de acasă”

Anul 2019 a fost unul perfect pentru Simona Gherghe, care şi-a văzut visul cu ochii. Îndrăgita vedetă a devenit mamă pentru a doua oară şi este mai împlinită ca niciodată.

Simona Gherghe este fericită şi nu-şi mai încape în piele de bucurie. Copiii ei sunt totul pentru ea şi este în stare de orice pentru a-i vedea sănătoşi şi voioşi. În plus, vedeta a decis chiar să ia o pauză profesională, totul pentru a se dedica complet lor.

Dar, pe cât de frumoasă este viaţa de mămică, pe atât este şi de grea. Simona Gherghe încearcă cu greu să-şi facă timp doar pentru ea, astfel că atunci când reuşeşte, ieşirile în oraş sunt o adevărată gură de aer.

Aşa s-a întâmplat şi acum, când Simona Gherghe a decis să se bucure de un început de weekend perfect. Şi pentru că are o mare bază în mama ei, care o ajută cu creşterea micuţilor, Simona Gherghe a decis să fugă de acasă câteva ore şi să se relaxeze la cinema.

Pasionată de filme, Simona Gherghe a decis că merită să se relaxeze în acest fel, vineri după-amiază.

Şi pentru că fanii vor să ştie mereu ce se întâmplă cu ea şi care îi mai sunt activităţile, Simona Gherghe a postat imediat o fotografie pe Instagram prin care îi înştiinţează pe urmăritorii ei despre felul frumos, calitativ şi relaxant în care şi-a început weekendul.

”I-am spus să nu mă mai urmarească… Da’ el nu şi nu! Cică vine în aprilie 😀 #amfugitdeacasă”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Prezentatoarea adaugă că rezoluția ei pentru anul 2020 este să petreacă mai mult timp cu familia ei, timp pe care să și-l organizeze mai bine.

Își dorește să nu mai aibă grija cumpărăturilor pe ultima sută de metri și să nu stea ore în șir în trafic, factorul pe care l-a numit ca fiind cel care i-a adus cel mai mult stres.

Simona Gherghe va ajunge în această iarnă la schi, acolo unde se simte extraordinar de bine. Vedeta declară că nicăieri nu are același sentiment de libertate ca atunci când se află pe pârtie. Îi este dor de acest sport și abia așteaptă să ningă.

“M-am trezit cu dor de schi. În ultimii doi ani și jumătate, am schiat foarte puțin, cred că de două ori, în iarna de după nașterea Anei. Apoi am fost din nou însărcinată, așa că am văzut pârtia de pe margine. Iarna asta o să schiez. Mult. Cu dor și dragoste pentru cel mai frumos sport. Cel mai curat.

Niciunde nu am sentimentul ala de libertate ca pe pârtie. Mi-era dor! Mi-e dor! Sper să avem o iarnă cu munți plini de zăpadă ❤️❄️⛷#dordeschi #dordemunti #dordezapada #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

În urmă cu aproximativ opt luni, Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea tv s-a bucurat enorm că și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a avea doi copii, iar viața i s-a schimbat radical de când a simțit bucuria de a fi părinte.

“Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre”, povestea vedeta în urmă cu câteva luni.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial