Smiley și Gina Pistol, serie de glume despre nuntă și căsnicie. Replica haioasă a solistului, la poza cu el bătrân

Smiley și Gina Pistol numără zilele până la nuntă și, în timp ce viitoarea mireasă e stresată cu pregătirile, viitorul mire e ocupat cu promovarea piesei pe care a lansat-o recent. Smiley și Gina Pistol au însă timp și de distracție, iar aceasta e una dintre ele: poze editate, filmulețe și glume legate de căsnicie.

Smiley și Gina Pistol se țin de șotii în social media. Urmăriți, împreună, de peste 3 milioane de oameni doar pe Instagram, fără să mai socotim celelalte rețele, cei doi le oferă fanilor „marfă” proaspătă în fiecare zi. Concomitent cu lansarea melodiei „Aia e”, Smiley a publicat în mediul online tot felul de glume și de filmulețe haioase, parteneră fiindu-i viitoarea nevastă, Gina Pistol.

În dreptul unei poze editate cu Snapchat sau cu FaceApp, în care el apare bătrân, cărunt și ridat, iar Gina, tânără și fresh, Smiley a scris un mesaj autoironic:

„Căsătoria a fost cea mai bună decizie din viața mea. Andrei (39 de ani)”. Și în alte filmulețe de pe Instagram cei doi fac haz de necaz de ce îi așteaptă. Smiley și Gina au mai publicat un video haios, în care “se pregătesc” să facă amor, dar Josephine întrerupe momentul, strigând: „MAMA!”.

Instagram will load in the frontend.

Smiley și Gina Pistol, povestea nunții

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc luna aceasta. Cei doi au făcut o confesiune video extrem de emoționantă despre evenimentul care-i va uni și în acte și care poate fi numit deja „nunta anului”. Smiley a povestit cum a fost cererea în căsătorie și cum a reacționat iubita lui când a văzut inelul.

Smiley și Gina Pistol au explicat într-un videoclip publicat pe Youtube, cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, dar și ce rol a avut fiica lor, Josephine, în scenariul momentului. Smiley i-a adresat Ginei marea întrebare acasă, pentru că și-a dorit ca momentul să fie intim, iar fiica lor să fie implicată în poveste.

“Era o seară normală, de familie, noi trei, pregăteam cada pentru băiţa fetiţei noastre și spălam cada, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat:

«Ginaaa, vii puțin?» Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Zic: «Ce este?». Josephine avea o cutiuță în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia. Andrei s-a apucat să zică ceva, dar nu am auzit începutul, pentru că Josephine rodea cutia aia, eu cu mâinile pline de spume. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față!”, povestește Gina.

La nuntă au invitat 300 de persoane

„Noi deja am trimis invitațiile la nuntă, este un eveniment pe care noi nu-l ținem secret și ne-am dori să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii. Nunta este luna viitoare. Suntem pe pregătiri, pe detalii”, spune Smiley.

„Sunt 200-300 de persoane, cam așa. Irina Voinea se ocupă de costumul meu, Gina înțeleg că și-a făcut rochia de mireasă…”, spune Smiley, moment în care Gina intervine: „O să am două rochii!”.

„Nu e ceva cu pretenții, este într-un loc frumos, care ne place nouă, care e pe gustul nostru”. „Nu vrem să câștigăm nici un premiu de nunta anului, vrem să ne simțim bine, iar oamenii care vin, la fel”, a mai declarat Gina.

„Cel mai greu lucru a fost să așezăm oamenii la mese”, spun cei doi, dând asigurări că nu se va fura mireasa și că nu își doresc acest lucru.

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe. Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley şi Gina Pistol au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi” în faţa a 5000 de oameni, veniţi la concertul lui Smiley.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial