Smiley, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum i-a fotografiat Gina Pistol: „Fără cuvinte”

Gina Pistol a reușit să-i surprindă pe Smiley și pe fiica lor într-o ipostază emoționantă. De când a venit pe lume Josephine, viața lor este plină de bucurie și de momente speciale.

Gina Pistol și-a dorit mult să devină mamă, astfel că visul ei a devenit realitate. Prezentoarea de la Antena 1 nu își mai poate vedea viața fără fiica ei și este fericită în fiecare zi alături de ea.

Vedeta l-a surprins pe Smiley împreună cu micuța, în timp ce artistul o ținea în brațe, lângă brad. Gina Pistol a reușit să surprindă momentul emoționant și a făcut o fotografie impresionantă.

„Fără cuvinte…’, a scris Smiley la descrierea imaginii pe care a încărcat-o pe contul de Instagram.

Cei doi părinți nu au vrut până acum să-i arate chipul micuței și au mărturisit că vor face asta când ea va mai crește și va înțelege ce se întâmplă cu rețelele de socializare.

Gina Pistol a reușit să-i surprindă pe Smiley și pe fiica lor într-o ipostază emoționantă

„Trebuie să fac terapie’

Într-una dintre pauzele de la filmările pentru „Chefi la cuțite’, Gina Pistol a făcut câteva confesiuni fanilor săi și a povestit ce vrea să schimbe la ea în anul ce urmează.

„Mă uit pe pagina de la Chefi la cuțite, pentru că eu nu știu ce se întâmplă la TV, și văd pozele cu mine din primăvară. Eu credeam că sunt într-o formă bună față de cum eram înainte.

Dar uitându-mă la mine… eram voinică. Gata! De la anul… mă apuc de antrenamente. Am zis că nu îmi plac planuri de viitor, dar de la anul vreau să am mai multă grijă de mine.

Eu ca să fiu așa cum mă știu oamenii trebuie să fiu un pic în echilibru cu tot ce este în jurul meu. Ca să fiu o mamă bună, o iubită bună, o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine.

Trebuie să mă apucă de sport, pentru că îmi face bine. Trebuie să fac și terapie. Vreau să călătoresc mai mult prin țară’, a spus Gina Pistol pe Instagram,

About the author