Smiley, criticat pentru costumul de ginere la nunta cu Gina Pistol

Sâmbătă, 27 mai, a fost una dintre cele mai fericite zile din viața Gina Pistol și Smiley, care, într-un cadru impresionant, și-au unit destinele în cadrul unei cununii civile și religioase. După ceremonii, aceștia s-au distrat alături de invitați într-un decor feeric, la Orangeria Iris, o sera aflata la liziera Pădurii Snagov.

Petrecerea de nuntă a avut loc la o locație nouă, gândită precum o seră uriașă și aranjată în detaliu, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea. Invitații au fost răsfățați cu muzică live, flori albe și meniuri pentru toate gusturile, servite de persoane special pregătite în acest sens.

Despre ținuta de ginerică, Smiley a oferit câteva detalii interesante, susținând că este foarte mulțumit de costumul creat special pentru evenimentul ăsta de Irina Voinea. Cu toate acestea, internauții au fost mai critici în privința acestuia, susținând că costumul nu l-a avantajat deloc și ar fi putut fi ales altfel. Cu toate acestea, Smiley a fost în centrul atenției la eveniment, iar vestimentația nu a afectat cu nimic frumusețea momentului.

Pentru cea mai fericită zi din viața ei, Gina Pistol a ales un buchet de mireasă alb, simplu, format dintr-un singur tip de floare, cu o semnificație importantă. Este vorba despre Gypsophila, cunoscută ca „floarea miresei”, o plantă perenă, ornamentală, din familia Caryophyllaceae, originară din Europa de Est, Asia și Nordul Africii. Un astfel de buchet variază între 300 și 500 de lei.

Vestimentația purtată la nuntă de Gina Pistol și Smiley a fost analizată de Voicu Ienci, un influencer din Brad, cunoscut în media din Ardeal.

Acesta a spus că vedetele trebuie să fie atente la vestimentație, pentru că atrag atenția și influențează masele.

”De ce e important sa fim atenti la cum se imbraca persoanele publice? M-am gandit la asta in contextul imaginilor de la recenta nunta a lui Smiley …

V-a placut costumul lui de mire? Va place echiparea lui Dragnea din primii ani de politica? Ce parere aveti de accesoriile de pe Lady Gaga sau de hainele fotbalistilor? Va place echipamentul lui Salam sau Adi Copilul Minune?

Multi spun ca e pacat sa comentăm degeaba, ca nu e treaba nimanui, ca fiecare sa isi vada de propriul sifonier.

Nu cred ca e asa, ci dimpotriva, responsabilitatea este maxima pentru o persoana publica atunci cand se gandeste ce pune pe ea.

De ce? Foarte simplu, pentru ca poate sub 1% din populatia globului e stapana pe reguli estetice, are simtul culorilor, echilibrul si adecvarea in momentele zilei si ocaziile purtarii unei haine. Restul sunt doar maimute nemanierate si imitative, iar cand maimutele imita alte maimute, negasind oameni la indemana, iese dezastrul estetic al lumii prezente, un spectacol suprarealist al absurdului inotator in rahatul denumit viziune moderna si trend.

Da, persoanele publice fabrica trendul, adica un fel de imitatie pe nemestecate, fara sens si minim inteles si rost. Asa avem astazi obeze in colanti si slabanoage in panze de corabii in bataia vantului, grasi epilati pe pieptul cu lant de aur, glezna feciorelnica in pantofii decupati ai lui Muc cel Mic si sprancene de Cruella, slabanogi efeminati cu freze mai mari decat latimea umerilor, plavani cu pleata soioasa sau impletita in adolescenta si spalata la maturitate.

Omenirea e creativa in insignifiantă măsura și imitativă aproape în întreg, iar Smiley ar fi trebuit sa aiba maturitatea sa inteleaga lucrul asta. Gina a fost un pic mai atentă, doar ca nu era ocazie de plajă …”, a comentat Voicu Ienci.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial