Simona Gherghe, adevărul despre concedierea de la Antena1. Prezentatoarea a spus totul pe față: “Să nu faci compromisuri!”

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară.

Celebra moderatoare a emisiunii Mireasa a făcut o serie de declarații care au stârnit o mulțime de controverse. A intervenit acum pentru a clarifica lucrurile, după ce situația a scăpat de sub control.

Simona Gherghe, despre concedierea de la Antena

Simona Gherghe a trăit dezamăgirea vieții ei, dezamăgire pe care, cel mai probabil, nu o va uita prea curând. Aceasta a decis să spună prietenilor ei din mediul online ce a trăit, dar și să prezinte realitatea acestei lumi pe care o trăim.

Simona a declarat că și-a dat seama că oamenii din ziua de astăzi au așteptări ciudate de la ceilalți: să facă doar ce li se zice.

Dacă îndrăznești să îi contrazici, să ai păreri, vei fi chiar dat afară, pentru că nu înțeleg ce înseamnă libertatea. Simona a reușit să-și îngrijoreze urmăritorii de pe Instagram, care s-au gândit că ar vorbi despre viața profesională.

”Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu. Te dau afară.

Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea. Libertatea să spui ce gândești. Să luptați pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care să le-o dați copiilor voștri.”, a spus Simona Gherghe, pe Instagram.

Vedeta de la Antena 1 a intervenit pentru a clarifica situația, după ce fanii chiar au început să se îngrijoreze.

Celebra prezentatoare a menționat că, de data aceasta, este vorba despre o colaborare din viața privată, nu despre locul ei actual de muncă de la Antena 1.

Aceasta îi asigură pe fanii ei că lucrurile sunt la locul lor atât în familie, cât și la locul de muncă.

Este deranjată doar de faptul că lumea în care trăim nu evoluează deloc și că trebuie să faci compromisuri pentru a reuși, ceea ce nu admite deloc.

”Situația povestită mai devreme e legată de o colaborare din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi”, a mai dezvăluit ea.

About the author