Toți o laudă pe mama Ștefaniei, dar stați să vedeți cum arată cea care i-a dat viață lui Speak! ”Libelulo”, ai o soacră pe cinste

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, dând dovadă de o iubire sinceră,

cum rar întâlnești. Și cum în ultima perioadă toată lumea a pus accentul pe mama artistei, v-o prezentăm astăzi și pe cea care i-a dat viață lui Speak. Oare cum arată soacra ”Libelulei”?

Ștefania și Speak nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind iubiți și apreciați de toată lumea, mai ales după ce au participat în cadrul emisiunii ”Asia Express”.

Nu au câștigat, însă au plecat cu capul sus și s-au întors mai fericiți ca niciodată acasă, la cei dragi. Și cum nu se putea altfel, oare cine a fost prima persoană pe care cei doi au sunat-o, dacă nu pe mama?

Ei bine, în ultima perioadă, presa a pus accentul pe mama Ștefania, care seamănă leit cu fiica ei. Nu se putea altfel, așa că, am decis să v-o prezentăm și pe cea care i-a dat viață lui Speak.

Maria Sprianu, pe numele ei, este soacra ”Libelulei”, iar artistul nostru seamănă mai ceva ca două picături de apă cu mama.

Așa cum probabil vă gândeați, doamna Sprianu este activă pe toate rețelele de socializare și este la zi cu toate știrile despre frumosul cuplu. Ce să mai, o familie minunată! Așa da, ne place!

Prima reacție a Ștefaniei și a lui Speak, după ce au pierdut marele premiu la ”Asia Express”

Nu a contat că nu au câștigat marele premiu, pentru că au dobândit ceva mult mai important, și anume, pe ei doi.

”DOAMNEEE CATE EMOȚIII!!❤️
Am resimțit toate emoțiile finalei, am resimțit tristețea și bucuria ultimelor clipe din @asiaexpressromania ❤️

Chiar dacă nu am castigat trofeul, am câștigat cea mai de preț comoara,PE NOI 2

❤️ MULȚUMIM vouă, celor ce ați trăit emoțiile noastre din fața televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de susținere, încurajare și iubire❤️❤️❤️ 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 cea mai minunată comunitate❤️❤️❤️❤️❤️

GATA SUNT LEȘINATĂ DE EMOȚII 🙈🙈❤️❤️❤️” , a fost mesajul emoționant transmis de frumoasa Ștefania, imediat după terminarea competiției.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial