Noi detalii care schimbă cursul anchetei. Costin Mărculescu era îmbrăcat în cadă: „Asta a fost sigur…

Apar noi detalii in decesul actorului Costin Marculescu. Actorul a fost gasit in cada, fara viata, dupa ce vecinii au alertat autoritatile.

Surse din anturajul actorului au dezvaluit un detaliu uluitor: Marculescu era imbracat in cada.

„Exista un detaliu care mie imi trezeste un semn de intrebare. Pe Costin l-au gasit imbracat in cada. Asta a fost sigur sinucidere”, a dezvaluit sursa respectiva pentru Fanatik

„In ultima vreme se imprumuta des de la prieteni. Silviu Lepadatu, unul din oamenii care il ajuta cel mai multe, impreuna cu Doru Calangiu, patronul unui restaurant din Bucuresti, ii dadea aproape lunar cate o suta de euro, mai ajuta cu mancare si cainele cu care statea”, a mai spus persoana respectiva pentru sursa citata mai sus.

Prienenii nu stiau ca actorul sa fi avut probleme grave de sanatate.

Acum s-a aflat adevarul. Actorul Costin Marculescu avea probleme mari financiare.

Pe 29 iunie, actorul implinea 51 de ani insa, dar din pacate, nu a mai apucat aniversarea.

Una dintre cele mai apropiate prietene, Mihaela Moise, a povestit ca acesta era bine ultima oara cand s-au vazut, la ziua actritei Eugenia Serban.

Moise a marturisit ca niciodata nu s-a plans ca ar fi avut probleme medicale, insa a remarcat ca nu mai comunica la fel de mult in ultima vreme cu cei apropiati, devenind tot mai retras.

Corpul neinsufletit al lui Marculescu a fost ridicat si transportat la INML pentru necropsie.

Potrivit legistilor, decesul “s-a produs acum doua-patru zile”, iar primele indicii din timpul autopsiei indica faptul ca a suferit un infarct.

„Primele indicii privind moartea barbatului duc la concluzia ca Marculescu ar fi fost rapus de un infarct”.

Surse din INML au precizat insa ca “doar autopsia, care este in derulare, va stabili cauza exacta a mortii”, scrie Libertatea.

Cunoscutul actor Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta, intr-o stare avansata de putrefactie.

Cunoscutul Scriitor Virgil Elisei, cel cu care colabora Costin Marculescu pentru lansarea cartii despre viata lui, a spus multe cuvinte frumoase la adresa lui Costin, dar si lucruri mai putin placute.

„Acumulase datorii. Scoala de modelling se dusese pe apa sambetei. Mi-a tot povestit despre Madalina Manole si i-am zis sa nu faca vreo prostie. Era depresiv, era anxios”, a mai spus scriitorul

Scriitorul crede ca avea o boala psihica.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial