15 Semne care confirmă că sunteți sortiți să fiți împreună

E posibil să fii foarte îndrăgostită de el, dar să te îndoiești dacă veți fi împreună. Da, acum totul pare perfect, dar cum să știi dacă vei simți același lucru peste un an, peste zece sau de-a lungul vieții?

Deși este foarte important să acorzi atenție semnelor de alarmă, de asemenea este important să observi lucrurile bune care există între voi. Dacă următoarele 15 semne sunt despre relația voastră, atunci ești pe calea de a face alegerea potrivită.

1. Acestui om îi spui lucruri pe care nu le mai spui nimănui. Ceea ce înseamnă că ai încredere în acest om, iar asta este condiția principală pentru o relație de succes.

2. Îl lași să te vadă în momentele de slăbiciune. Este ușor să fii cu cineva care întotdeauna are dispoziție bună. Dar acest lucru este ireal. Vrei să-l vezi în momentele în care nu-ți merge prea bine? El este gata să-ți fie alături în astfel de momente?

3. Îl respecți. Nu vrei să-l schimbi. Poate există ceva care te irită în el, dar oricum îl iubești.

4. Vrei să-l prezinți părinților. Ești mândră de el și vrei să-l prezinți și altora.

5. Îți poți imagina viitorul alături de el. 

6. Nu ți-e teamă că nu ești de acord cu el. Știi că și atunci când vă certați, el te va asculta. Te ia în serios, chiar și atunci când crede că te înșeli.

7. Vrei să găsiți un compromis. Dacă există diferențe cruciale care vă pot afecta viitorul împreună (diferențe de opinii, diferențe religioase, copii) – oricum îți dorești să le rezolvați, crezi că puteți ajunge la un compromis ce vă va satisface pe amândoi.

8. Râdeți împreună. Râsul este una dintre cele mai simple plăceri. Și ar trebui să râdeți cât mai mult împreună.

9. Ești atrasă puternic de el. Atracția fizică este, fără îndoială, o componentă importantă a relațiilor sănătoase. Chiar dacă omul de lângă tine nu este cel mai frumos, iar tu oricum ești atrasă, acesta este încă un motiv să crezi că el este alesul.

10. Vă simțiți confortabil în tăcere. Nu simți că trebuie să umpleți spațiul cu discuții sau alte interacțiuni.

11. Te simți în largul tău alături de el. Nu trebuie să-ți controlezi gândurile, nu te rușinezi, nu-ți faci griji de ceea ce va crede.

12. Simți măsura. Îți lipsește, dar nu prea mult. Nevoia excesivă pentru cineva – este un sentiment nesănătos.

13. Nu simți gelozie excesivă. Nu-ți faci griji dacă merge la o plimbare cu prietenii, chiar dacă printre ei există fete. Vă permiteți reciproc să aveți propria viață și propriile hobby-uri.

14. Simți că te face mai bună. Alături de el, devii mai inteligentă, mai atractivă, mai creativă – cea mai bună versiune a ta. El descoperă în tine cele mai bune lucruri.

15. Te înțelege. Înțelege, chiar și ceea ce nu poți explica în cuvinte. Este un sentiment cald, când îți întâlnești sufletul pereche.

About the author