Secretul siluetei Iulianei Marciuc. Ce face în fiecare dimineață, deși mai trișează uneori cu câte o „prăjiturică”

Iată care este secretul siluetei Iulianei Marciuc. Ea susține că în fiecare dimineață face acest lucru, deși mai trișează uneori cu câte o „prăjiturică” în anumite zile. Jurnalista a reușit să slăbească șase kilograme în șase săptămâni.

Secretul siluetei Iulianei Marciuc. Ce face în fiecare dimineață, deși mai trișează uneori cu câte o „prăjiturică”

Iuliana Marciuc a slăbit șase kilograme în șase săptămâni. O dietă alimentară controlată și un program la sală au contribuit la acest mic succes personal. Cumva, și fiul ei, David, este implicat în asta.

„Eu fac acțiunea în fiecare dimineață: îl duc pe David la școală, deși e clasa a Xl-a. De ce credeți? Ca să ajung (…) la sală dimineața. (…) Vin la sală de trei ori pe săptămână.

În vacanțe mă gândesc ce mănânc și, chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru dimineața și, ocazional. Nu în fiecare zi”, a spus Iuliana Marciuc, într-un interviu pentru Viva!.

Jurnalista TVR 2 bea apă și nu mai consumă cartofi prăjiți cu carne. Cert este că a reușit, la 55 de ani, să aibă o siluetă care să nu o rușineze, iar asta e un lucru important.

Iuliana Marciuc a reușit să rămână însărcinată după 10 ani

Iuliana Marciuc și Adriana Enache sunt împreună de mulți ani, iar rodul iubirii lor este David. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar se iubesc ca în prima zi.

Invitată la Teo Show, Iuliana Marciuc a vorbit despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată. Vedeta TV a povestit că 10 ani s-a rugat să devină mamă.

„Mulți ani de zile, o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram.

Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut!

Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate”, a dezvăluit Iuliana Marciuc, la Kanal D.

About the author