Se întâmplă! Simona Halep, primele declarații despre copil: „Am spus-o mereu: viața mea..

Simona Halep trece in aceste zile printr-o situatie foarte delicata. Aceasta a fost supusa unui test antidoping care a iesit pozitiv.

Tenismena a facut urmatoarea declaratie din care ne da de inteles ca isi doreste sa uite ceea ce s-a intamplat si ca doar un copil ar putea sa-i mai redea fericirea.

Recent, Simona Halep a făcut primele declaraţii despre copil. Jucătoarea de tenis susţine că bucuria venirii pe lume a unui copil i-ar putea aduce cea mai mare emoţie sau o bucurie similară cu cea trăită atunci când a devenit numărul 1 WTA. Simona Halep i-a povestit lui Andi Moisescu în cadrul unui interviu că viate ei personală bate tenisul. Performanţele din tenis, cele mai fericite zile din viaţa Simonei Halep

Recent, Simona Halep a vorbit în cadrul unui interviu despre cele mai fericite zile din viaţa ei. Evident, acestea se leagă de cele mai mari performanţe pe care le-a realizat până acum în sportul alb.

„Cele mai fericite zile din viaţa mea în tenis au fost atunci când am câştigat Roland Garros la junioare, când am devenit şi numărul 1 şi a fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare, deci am încheiat junioratul în top. După, vin finalele de Grand Şlam pe care le-am câştigat şi, bineînţeles, semifinala de la Beijing în care am bătut-o pe Ostapenko şi am devenit numărul 1 WTA.

Cred că a deveni numărul 1 a fost, poate, cea mai tare senzaţie pe care am trăit-o pentru că aveam trandafirii aceia în braţe şi parcă nu mai voiam să le dau drumul. Erau ai mei şi voiam să stea acolo. A fost cel mai puternic moment”, i-a povestit jucătoarea de tenis lui Andi Moisescu, într-un interviu preluat de VIVA!.

Simona Halep, primele declaraţii despre copil

Simona Halep, numărul 2 WTA, a făcut şi primele declaraţii despre copil. În vârstă de 29 de ani, jucătoarea de tenis îşi doreşte să devină mămica. Simona Halep susţine, însă, că viaţa ei bate tenisul şi subliniază că cea mai mare emoţie sau o bucurie similară cu cea trăită în urmă cu trei ani i-ar putea aduce numai venirea unui copil pe lume.

„Să am un copil! Cred că o să depăşească orice senzaţie pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viaţa mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac şi mi-am dedicat toată viaţa acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia faţa vieţii mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viaţă, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei şi aşa mai departe. Am învăţat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi şi să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat şi sunt împlinită”, a spus Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Simona Halep, despre drumul la psiholog. Simona a mai povestit şi cât de mult a ajutat-o psihologul în cariera ei.

„Darren a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. De aceea nici nu am vrut să facem on-court coaching foarte des. La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea.

Să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi, atunci când sunt într-un moment greu, să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient da adversara, suficient da situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva. Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog.

Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine pentru că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea!”, a mai povestit Simona Halep.

Cum a ajuns o sportivă de succes

Simona a povestit când a simţit că a devenit cu adevărat o vedetă în România.

„În 2014, tenisul mi-a schimbat viaţa! Am jucat prima mea finală de Grand Şlam la Roland Garros. Nimeni nu mai reuşise asta din 1978, în România. Emoţiile au explodat şi toată lumea avea mari speranţe pentru viitorul meu.

Lumea a început să creadă că pot câştiga un Grand Şlam. Am devenit extrem de populară peste noapte. Lumea mă recunoştea pe străzi şi oamenii îmi cereau autograf”, a povestit Simona Halep.

About the author