Scandal după finala „Românii au talent”. Motivul incredibil pentru care Rareș Prisacariu nu trebuia să ia marele premiu: „A memorat ca un roboțel”

Rareş Prisacariu, un băieţel în vârstă de 7 ani, a câştigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, de la Pro TV şi marele premiu de 120.000 de euro. Băieţelul de 7 ani este din Botoşani şi este pasionat de actorie.

Copilul minune, geniul, așa cum a fost numit, are o capacitate excepțională de memorare. El profită la maximul de ea și reușește să recite monologuri, poezii sau discursuri întregi prin care dă românilor adevărate lecții de viață.

Rareş a câştigat 120.000 euro

Astfel, micuţul de 7 ani a încasat cecul de 120.000 de euro, după ce a recitat un text al lui Octavian Paler, despre Dumnezeu și omenire. Profunzimea discursului și talentul lui i-au determinat pe români să îl aleagă drept câștigător al marelui premiu.

Deși este doar un copil, Rareş a reușit să le transmită multă emoție românilor prin cuvintele sale, iar telespectatorii l-au răsplătit pe micuț cu voturile lor.

În marea finală a show-ului de la Pro TV, puștiul a recitat un fragment din „Micul Prinț”, opera lui Antoine de Saint-Exupéry, dar și un fragment din „Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez. La fel cum s-a întâmplat și în faza preselecțiilor, Rareș Prisăcariu a uimit și emoționat publicul, iar jurații l-au aplaudat minute în șir și l-au complimentat.

Cârcotaşii i-au contestat talentul

După finala concursului, s-au auzit foarte multe voci care spun că nu el ar fi trebuit să iasă câștigător. Mulți internauți consideră că ceilalați participanți de pe podium au fost mult mai talentați decât el și erau mult mai îndreptățiți să ia premiul cel mare.

Iată cele mai vehemente reacţii:
„Jenant. Păcat de munca și talentul celor care ar fi meritat cu adevărat premiul.”
„Absolut jenant de privit… nu mă mai uit niciodată la emisiunea asta! Copiii cu numărul în aer meritau premiul 1!”

„Jenant, ce talent e ăsta?”…„Dezamăgire această ediție, premiul se putea duce la cei 2 îngeri de copii, care chiar au muncit, păcat!”…„Slab…Ceilalți meritau mai mult!”, sunt doar câteva dintre mesajele celor care au urmărit marea finală Românii au Talent.

Cine sunt părinţii lui Rareş Prisacariu?

Mama lui Rareș Prisacariu se numește Gina, are 42 de ani și este educatoare la o grădiniță din Botoșani, conform celor de la qmagazine.ro. Femeia este atrasă de lectură, pasiune pe care se pare că o moștenește și fiul ei.

De asemenea, mama micuțului câștigător de la Românii au talent obișnuiește și să picteze.

Tatăl lui Rareș Prisacariu se numește Marius Prisăcariu, are 46 de ani și este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. Acesta a studiat Științe Economice și este pasionat de istorie și de cinematografie.

În cadrul unui interviu acordat, recent, părinții băiețelului au declarat că nu l-au forțat niciodată pe micuț să învețe ceva.

Cine sunt ceilalţi câştigători de la Romanii au talent 2013?

Locul doi la competiţia difuzată de Pro TV a fost ocupat de Olya şi Valera, doi micuţi dansatori din Ucraina. Pe poziţia a treia s-a clasat Oleg Spînu, un cântăreţ de 15 ani din Republica Moldova.

Premiul de originalitate i-a revenit lui Sandip Brahamin. Dansatorul a plecat acasă cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial