Natașa Raab, mărturisiri cutremurătoare. Boala de care suferă i-a distrus viața: “Îmi afectează creierul!”

Natașa Raab este una dintre cele mai celebre actrițe din țara noastră. Aceasta este imaginea uneia dintre cele mai renumite firme de lactate. Actrița a adus zâmbetul pe buze ani la rând românilor, dar acum trece printr-o perioadă extrem de sensibilă șiu s-a schimbat complet în ultimii ani. Boala i-a distrus complet viața și nu știe ce să mai facă.

Este actrita de o viata, insa popularitatea i-a adus-o celebra replica “Prea bun, prea ca la tara!”, din reclama la lactate in care o interpreteaza pe pretentioasa Coana Chiva.

Din pacate de cand barbatul iubit a pierdut lupta cu cancerul, ea a uitat sa mai zambeasca.

Locuieste in Craiova, a albit brusc, are o boala autoimuna care ii afecteaza creierul, si nu mai vede sensul vietii. Interviul Natasei Raab pentru Click! e sfasietor.

Actrita Natasa Raab a albit brusc dupa decesul sotului ei, medicul Vlad Gutul, barbatul cu care a impartit, timp de aproape 40 de ani, si bucuriile si necazurile, iar problemele de sanatate nu ii dau pace.

“Ma simt foarte rau, vreau sa mor si eu, nu mai sunt asa volubila cum eram. Am o insotitoare, Victoria, care sta aici cu mine, la Craiova.

Sunt foarte bolnava, am o boala autoimuna care imi afecteaza creierul. Sunt lovita de soarta, asa am fost toata viata, lovita de incercari.

Sufar ca nu mai pot juca, ca nu mai pot filma, viata mea s-a sfarsit si as vrea sa mor sa merg dupa sotul meu drag si iubit”, ne-a marturisit actrita, cu lacrimi in ochi.

Natasa a avut, de-a lungul vremii, multe necazuri: “Sotul meu a avut un cancer de vezica urinara. Este foarte greu cand ai un pacient medic, pentru ca nu e usor sa-l «prostesti» sa faca ce vrei tu.

El spunea ca stie mai bine ce e bine si cum e bine sa faca. Ne-a parasit anul trecut si m-a lasat singura. Ultima mea sansa de a avea copii s-a dus acum 20 ani, cand am invins un cancer uterin si am facut o histerectomie.

Imediat dupa aceea a venit moda cu insemi­narile in vitro, dar eu nu mai aveam in ce sa inseminez. Nu am copii, insa am multi studenti si fini. Nu duc lipsa de copii”, a povestit actrita pentru Click!

Ea si-a adorat sotul, mesajul postat de Natasa, pe 15 septembrie, pe Facebook, fiind sfasietor: “Iubitul meu, al meu sot, care a plecat si m-a lasat singura, Tati al meu.

Va multumesc tuturor celor care sunteti si veti fi cu mine”. Natasa si Vlad s-au cunoscut la Craiova, unde artista a fost repartizata dupa ce a absolvit Institutul de Teatru din Bucuresti.

Acum, actriţa are ajutor din partea mamei sale, dar şi a fratelui ei mai mic, Cristian-Mugurel, pe care însă medicii l-au diagnosticat cu tumoră la pancreas.

“Din păcate, mă sting, încet”, a mai adăugat Nataşa. Din cauza bolii, ea a început să uite numele şi chipurile celor dragi, dar şi locurile şi întâmplările din anii tinereţii.

A fost cel mai frumos fotomodel în «Epoca de Aur»

„Regina reclamelor la produsele lactate” a fost şi fotomodel, în anii tinereţii, prezentând colecţiile de rochii ale Zinei Dumitrescu, fostul mare designer din anii comunismului.

Nataşa avea un trup tras ca prin inel şi un chip aristocratic, calităţi fizice care i-au adus un loc pe podiumul de modă.

A jucat în “Inimă de ţigan“ (Acasă TV)

De-a lungul anilor, Nataşa Raab a jucat în numeroase piese de teatru, filme şi seriale, de la legendarul “Lumini şi umbre” la “La Urgenţă”, dar şi în telenovele de succes “Inimă de ţigan”, “Regina”, difuzate de Acasă TV, şi în producţia “Poziţia copilului”. S-a ales însă cu porecla “Coana Chiva”.

La 25 de ani era un fotomodel celebru

Nataşa a adunat, în apartamentul ei din Craiova, toate afişele spectacolelor în care a jucat, casa actriţei fiind ca o întoarcere în timp, în perioada în care strălucea în lumina reflectoarelor şi era lipsită de griji. sursa:click.ro

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial