Lidia Fecioru – Cum iubește fiecare femeie din zodiac: „Balanța este femeia pisică”

Lidia Fecioru – Cum iubește fiecare femeie din zodiac.

Fiecare femeie este unică. Lidia Fecioru ne dezvăluie cum iubește fiecare nativă a zodiacului.

Femeia Berbec

Femeia din zodia Berbec este considerată soția-rival. Are nevoie de un bărbat puternic în viața ei, pentru a o ajuta să țină piept provocărilor vieții.

Femeia Taur

Femia Taur este considerată soția-motivator. Se căsătorește cu bărbați drăguți și amuzanți – nu le plac bărbații terchea-berchea, îi preferă pe cei de succes.

Femeia Gemeni

Femeia din zodia Gemeni e soția-oglindă, fiind plină de misticism. E secretoasă, dar și periculoasă în același timp. Știe sigur ce a ales să își ia alături, dar nu îi va arăta acest lucru. Un bărbat puternic și rezistent poate fi fericit cu o astfel de femeie. De multe ori, e părăsită de partener, pentru că încearcă să le controleze viața.

Femeia Rac

Femeia Rac este considerată soția-ideală. Bărbații trebuie să le convingă serios să se mărite. Soțul se va bucura de un întreg arsenal – o femeie frumoasă, deșteaptă, o bună gospodină și amantă. Cel mai important lucru pentru femaia Rac este familia.

Femeia Leu

Femeia din zodia Leu este soția-prințesă. Nu se căsătorește decât cu un bărbat care să îi pună lumea la picioare. Viitor soț va trebui să îi ofere tot ce își dorește și tot ce are nevoie.

Femeia Fecioară

Femeia din zodia Fecioară este considerată soția-deșteaptă. Poți vorbi orice cu ea și vei primi sfaturi înțelepte. Este și soție, și prieten, în același timp. Din egoism, nu prea își lasă soțul să aibă prieteni și sunt momente în care atacă cu metode sofisticate. Îi trece repede și știe să își ceară iertare. Uneori.

Femeia Balanță

Femeia din zodia Balanță este soția-pisică. Este drăguță și finuță și adoră munca intelectuală. Fără ea, casa e pustie. Femeia Balanță dă sens casei și familiei. Are nevoie de foarte multă afecțiune.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion e considerată soția-vrăjitoare întrucât poate înnebuni de cap orice bărbat. Este frumoasă și deșteaptă și își ajută soțul să reușească în ceea ce își propune. Bărbatul ideal pentru femeia Scorpion este puternic și carismatic.

Femeia Săgetător

Femeia din zodia Săgetător este camarad de luătă. Trece prin apă și prin foc împreună cu partenerul ei. Își alege bărbatul în spatele căruia poate să stea în siguranță.

Femeia Capricorn

Femeia din zodia Capricorn este soția-cu-principii. Are întotdeauna o idee clară asupra lucrurilor pe care dorește să le realizeze. Va ști ce are de făcut, cu cine trebuie să se căsătoarească și care este rolul bărbatului în familia ei. Nu se va căsători pripit. Este atentă și selectivă.

Femeia Vărsător

Femeia din zodia Vărsător este soția-distracției, căruia îi place spectacolul. Nu este pasionată de gospodărie. Viața ideală de familie trebuei să fie plină de distracție și aventuri. Soțul nu se va plictisi alături de ea.

Femeia Pești

Femeia din zodia Pești este considerată soția-actriță. Nu te vei plicitisi alături de ea, e plină de mistere și așteaptă ca iubitul să le intuiască și descopere. E sensibilă și își dorește ca bărbatul de lânga ea să fie ca un zid de piatră. Este o soție pentru o viață. Dacă nu găsește un prieten în soț, pleacă.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial