Rona Hartner, mamă la 47 de ani? Anunţul a fost făcut chiar de artistă: „Am rezultatele de la toate analizele”

Rona Hartner a avut parte de un an greu, dupa ce a dus o lupta crancena cu cancerul.

Din fericire, actrita a reusit sa invinga boala, iar acum, singura ei dorinta este sa se bucure din plin de fiecare moment al vietii.

Mai mult decat atat, isi doreste foarte mult un copil cu barbatul caruia i-a devenit sotie anul trecut.

Vedeta este oprimista si spera intr-o minune, desi la 47 de ani nu este atat de usor sa ramana insarcinata.

„Daca lumea spune oare ‘o sa avem sau nu un copii, mie nu mi-e frica deloc, pentru ca am doar 47 de ani in curand, adica pe 9 martie va fi ziua mea si fac 47 de ani cu ajutorul lui Dumnezeu.

Dupa chimoterapie am avut foarte multe schimbari hormonale, ca sa zic asa, si nu stiu sigur daca va mai fi posibil, dar e clar ca ne dorim.

Asta este cursul normal al vietii si e normal, daca ne-am casatorit crestineste, sa vrem sa avem o familie crestina si sa acceptam copiii.

Daca El considera ca trebuie sa devin mamica la 47 de ani, sunt de acord, pentru ca un copil este o binecuvantare la orice varsta ar veni.

Am rezultatele de la toate analizele de un an dupa ce a fost declansat cancerul, nu mai am nimic”, a marturisit Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner a imbracat rochia alba de mireasa la 46 de ani, devenind, oficial, sotia artistului Herve Camilleri.

Ei au spus cate un: “Da!” hotarat in fata ofiterului de la Starea Civila din orasul francez Toulon.

Fericitul eveniment a fost unul neobisnuit, pentru ca printre invitatii chemati de miri… au putut participa si oameni necunoscuti care si-au dorit sa le fie alaturi in ziua cea mare.

Rona Hartner susține că optimismul s-a dovedit a fi arma letală împotriva cancerului, în ceea ce o privește, alături de niște medicamente naturiste.

„Un doctor român a descoperit aceste produse. Produsele sunt pe bază de niște plante amazoniene, concentrație foarte mare. Eu le iau post chimioterapie, ca un fel de mini – chimioterapie naturală.

Luând medicametele astea naturiste, nu mai mănânc dulce, că nu mai simt nevoia. În rest nu. De exemplu, în timpul chimioterapiei mi s-a cerut să mănânc bine ca să nu slăbesc. Dacă slăbeam, nu mai avea forță organismul să lupte împotriva chimicalelor.

Am mâncat bine, am înotat în fiecare zi, m-am dus la mare – că eu stau pe malul mării – m-am și mișcat prin casă, uneori mai făceam câte o siestă de 4 ore, dar mai rar, mai mult preferam să fiu activă și să uit.

Făceam chimioterapia, țineam acel produs, cateterul, îl țineam 48 de ore, și când îl scoteam, uitam că l-am avut, mergeam la plajă.

În fiecare seară trebuia să vină o asistentă să-mi facă o injecție și eu uitam în fiecare seară că am injecție de făcut. Asta vreau să-i învăț pe oameni… să aibă memorie foarte scurtă, să nu se autocompătimească.

Uitam de pe o zi pe alta și că trebuie să fac injecție, eram complet detașată de boală. Am tratat-o cu dispreț. Am zis că este o gripă, trebuie să o vindec și gata”, s-a confesat Rona Hartner într-un interviu pentru ciao.ro.

Toate investigațiile au ieșit perfect, iar acum simte că nimic nu mai poate sta în calea fericirii sale.

„Am avut o baftă extraordinară și Dumnezeu a fost alături de mine pentru că am depășit și boala, și sunt considerată provizoriu vindecată, dar, definitiv vindecată voi putea să spun că sunt… după 5 ani.

Acum sunt încă sub observație. Analizele mi-au ieșit bune, imunitatea perfectă. Totul perfect. Cred că organismul meu atât aștepta – să scape de chimicale ca să se refacă imediat”, a mai spus Rona.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial