Romanița Iovan și-a schimbat look-ul și a dezvăluit dieta cu care se menține în formă, la 58 de ani: „E un stil de viață…”

Are 58 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40. Iubirea pe care o trăiește cu Iulian Gogan a schimbat-o radical pe Romanița Iovan, dar și stilul de viață pe care îl duce și de la care nu se abate.

Vedeta a întors toate privirile la Gala Atipic Beauty, organizată de Andreea Marin și centrată pe persoanele cu dizabilități.

Creatoarea de modă a apărut la Palatului Parlamentului cu o nouă coafură, de parcă acum coborâse din tabloul lui Sabin Bălașa pictat în urmă cu 31 de ani, și într-o rochie neagră, care îi scotea în evidență corpul frumos sculptat.

Romanița Iovan a optat pentru un alt look „Sacrificii nu fac. E un stil de viață. Să știi că și eu am pofte. De exemplu, mănânc foarte multă înghețată și se mai întâmplă să mai pun un kilogram două, dar în rest mănânc mai multe legume, fructe, puțină carte și nu fac excese tot timpul.

Pe de altă parte, merg pe ideea de a face intermittent fasting, dar beau foarte multă apă.

Acum nu am mâncat de aseară, de la ora 21.00, și acum e 19.00. Mai sunt două ore și se fac 24. Acum nu e bine, e exagerat. În schimb, am băut aproape trei litri de apă”, spune Romanița Iovan pentru UNICA.RO.

Noul look îI vine mănușă, dar recunoaște că o împrietenește cu nostalgia. „Am vrut să schimb ceva la mine și nu aveam altceva decât coafura.

„M-am mai tuns, chiar mă gândeam că am văzut o poză cu tabloul meu făcut de Sabin Bălașa, în 1992, avea exact aceeași coafură”, adaugă ea.

„Iulian e un bărbat romantic. Ultima oară m-a surprins cu două kilograme de înghețată”

Ultima oară m-a surprins cu două kilograme de înghețată” Are o relație cu Iulian Gogan de mai bine de 14, dar o căsătorie nu intră în planurile lor, iubirea ce o trăiesc le e de ajuns.

„E un bărbat romantic. Ultima oară m-a surprins cu ceva ce mie îmi place foarte mult. A venit acasă cu două kilograme de înghețată”, mai spune Romanița Iovan.

„Dacă îl iubești pe cel de lângă tine, e clar că îl sprijini și nici nu ești invidios”

Adoră să își petreacă timpul împreună, chiar dacă au preocupări diferite. Romanița Iovan recunoaște că susține pasiunea iubitului ei pentru golf, chiar dacă ea nu îl practică.

„Ne-am maturizat, avem preocupări comune, dar și separate, îl înțeleg pe Iulian că îi place golful, eu nu joc, dar, de multe ori, merg cu el atunci când am timp, unde este un teren, iar lângă este un SPA, așa că pot să înot, să fac alte chestii. La fel înțelege și el activitățile mele.

Maturitatea e cea care ne ajută să transformăm o relație oarecare într-una stabilă. Și iubirea e importantă. Până la urmă, dacă îl iubești pe cel de lângă tine, e clar că îl sprijini și nici nu ești invidios, nu îi pui bețe în roate, nu intervii în mod negativ”, precizează ea.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial