Românca dispărută fără urmă timp de o lună a fost găsită în Italia, dar nu își mai amintește nimic

Anișoara, găsită după o lună de căutări, dar cu amintiri șterse

În urmă cu mai bine de o lună, familia Anișoarei Avram, o româncă în vârstă de 59 de ani, se confrunta cu o situație disperată: femeia dispăruse fără urmă în Italia, unde lucra ca îngrijitoare.

Abia acum, familia a primit vești bune: Anișoara a fost găsită la Rimini. Cu toate acestea, starea în care și-a găsit mama a șocat-o pe fiica acesteia.

Găsirea Anișoarei și starea acesteia

Fiica Anișoarei, Andreea, a fost cea care a făcut anunțul pe internet, conform publicației Digi24. Însă, starea femeii găsite a fost una îngrijorătoare:

Anișoara nu își mai amintește nimic din ultima lună. Tânăra a povestit pentru presa românească din Italia că mama sa a fost găsită dormind la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost.

Cu toate că Anișoara a fost găsită, fiica acesteia este îngrijorată de starea acesteia și a decis să meargă la un psiholog și la un control de specialitate pentru a afla mai multe informații despre ceea ce s-a petrecut cu mama sa în ultima lună.

Dispariția și cercetările în cazul Anișoarei

Anișoara Avram a dispărut pe 24 martie în Italia, unde lucra ca îngrijitoare în localitatea Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, la doar câțiva kilometri de Milano. Familia sa a fost disperată și a cerut ajutorul autorităților pentru a o găsi cât mai repede posibil.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce a făcut femeia în ultima lună, când a fost dispărută fără urmă. Momentan, nu se cunosc detalii despre motivele care au dus la dispariția acesteia sau despre circumstanțele în care a fost găsită.

Concluzie:

Anișoara Avram a fost găsită în cele din urmă, dar starea sa de sănătate îngrijorează familia sa. Întrebările rămân deschise cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ultima lună de căutări.

Autoritățile continuă cercetările pentru a afla detalii despre cazul Anișoarei. Sperăm ca aceasta să fie cât mai curând posibil recuperată și să poată reveni la o viață normală alături de familie și prieteni.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial