Rita Mureșan are probleme grave de sănătate. Verdictul medicilor

Totul a început în urmă cu un an și jumătate. Atunci, după o perioadă stresantă și cu multe situații care au ținut-o încordată, Rita Mureșan s-a prăbușit în stradă.

A fost nevoie de un moment ca viață să i se schimbe radical. „Când eram în oraș să iau un cadou pentru botezul prietenului meu, am ieșit din magazin și mi s-a făcut rău. Am simțit că nu mai văd bine, mi se învârtea lumea. M-am așezat pe bordură.

Mi s-au învinețit buzele, eu vedeam că mi s-au învinețit buricele degetelor, dar nu știam ce am. Nu mai aveam aer, oamenii treceau stânga, dreapta. Nu am căzut pe spate’’, a povestit Rita Mureșan în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Salvarea a venit de la un om, care i-a acordat primul ajutor. „Țin minte că de la depărtare venea un domn cu cămașă albă, cu o pungă de un supermarket. Din toată lumea aia, eu l-am văzut foarte clar cum vine direct spre mine. Venea hotărât.

A ajuns în fața mea, a zis: „Deschide gura, ridică limba”. Mi-a băgat o pastilă sub limbă și a plecat. M-a salvat. Am reușit să mă ridic, m-am dus acasă. Nu știam ce am, am zis că e de la căldură.

Am zis: „Mamă, pe 46 de grade am ieșit fără pălărie”. Credeam că de la asta mi s-a făcut rău”, a mai povestit Rita Mureșan.

Vizita pe care a făcut-o la medical cardiolog i-a lămurit toate aceste semne de întrebare. Verdictul a fost însă crunt. Rita Mureșan a aflat că, în acele momente în care a văzut moartea cu ochii, a suferit un preinfarct și doar o minune a salvat-o.

„Eram o mică legumă. M-am dus acasă și am mai stat trei săptămâni în letargia asta, până când doctorița mea de familie a zis să mă duc la un cardiolog.

Cardiologul mi-a spus ziua, data și ora în care am făcut preinfarct. Deci eu atunci, pe stradă, am făcut preinfarct. De omul acela a zis că a fost un înger care m-a salvat: „Ți-a dat nitroglicerină.

Omul acela te-a salvat”. Cred că a fost un înger, pentru că ei lucrează prin oameni. El a venit mult prea hotărât spre mine”, susține Rita Mureșan.

Vedeta nu a reușit însă să depășească această perioadă complicată. Ba din contră. În urma unor analize a aflat că un cheag de sânge îi pune în pericol viața.

„La analize s-a văzut că am un cheag și iau pasile preventiv pentru un AVC. De asemenea, la mine nu crește tensiunea, maximum 13, la mine crește pulsul.

Am puls și 145, care este enorm. Am și pastile pe care le iau insantaneu. E ca și când aș alerga la maraton, finalistă, dar stau în pat. Nu sunt nici foarte cuminte, dar atunci când mi-e rău mă ține o zi, două”, a adăugat creatoarea de modă.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial