Reacția Ginei Matache după ce fostul ginere, Răzvan Miheț, s-a afișat cu Sore la nunta lui Smiley: “Nu mă pot băga în viața copiilor”. Și Delia a fost prezentă la eveniment

Ginei Matache după ce fostul ginere, Răzvan Miheț, s-a afișat cu Sore la nunta lui Smiley. Fiica cea mică a Ginei Matache, Oana, a divorțat de Răzvan Miheț și și-a refăcut viața alături de noul partener, Radu Siffredi. Gina Matache s-a împotrivit acestei situații, însă până la urmă a acceptat dorința fiicei sale.

Recent, Răzvan Miheț pare să-și fi găsit o nouă iubită în persoana lui Sore, cel puțin așa arată zvonurile, alături de care a venit la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Iată ce reacție surprinzătoare a avut Gina Matache!

Reacția Ginei Matache după ce fostul ginere, Răzvan Miheț, s-a afișat cu Sore la nunta lui Smiley. Sora Deliei, Oana Matache, a fost foarte aspru criticată de mama ei, atunci când a decis să divorțeze de Răzvan Miheț, după șapte ani de căsnicie și doi copii împreună.

Oana și-a refăcut viața alături de Radu Siffredi, un tânăr fotograf, cei doi împărtășind pasiunea pentru mediul artistic. Gina Matache, mama Oanei, s-a împotrivit vehement la acea vreme, dar până la urmă a capitulat și s-ar fi împăcat cu alegerea fiicei sale.

Se pare că, potrivit speculațiilor, și Răzvan Miheț ar trăi o idilă alături de artista Sore. Cântăreața s-a despărțit, după opt ani de relație, de fostul partener ei, alături de care a devenit mama unei fetițe. Iată cum a reacționat mama Oanei, Gina Matache, atunci când a aflat că fostul ei ginere s-a afișat cu o altă femeie

Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, ar fi venit la braț cu Sore, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Vestea că Răzvan Miheț s-a afișat public alături de o altă vedetă feminină a ajuns și la urechile Ginei Matache. Mama Oanei nu are nimic de obiectat față de această situație, ba chiar a declarat că o apreciază pe Sore și că refuză să se mai implice în viața copiilor, notează CanCan.

„Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor.

Gina Matache a mai adăugat că are o relație bună cu fiica ei cea mică, Oana, în ciuda situației de după divorțul tinerei. Gina Matache a menționat că mezina nu ar mai fi supărată pe ea.

„De ce să fie? Eu cu bătrânețea, ele cu tinerețea. Noi ieșim frumos din scenă.„, mai adăugat mama Oanei și Deliei.

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat, la două luni după separare

La aproximativ două luni de când s-au despărțit, Oana Matache și Răzvan Miheț au semnat și actele de divorț. Mama artistei a făcut primele declarații referitoare la decizia acestora, însă nu a confirmat separarea legală, motivând că nu-și dorește să se amestece în viața fiicei ei.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r. – a Oanei și a soțului ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui.

Când sunt rele, sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r. – divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui.

Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii‘, a declarat cântăreața de muzică populară, care a fost în scandal cu fiica ei și cu actualul ei iubit,

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial